Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Ρεάλ – Ζήτησε παίκτη ο Μαρτίνεθ – Συζητά να μείνει ελεύθερος!


Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Ρεάλ – Ζήτησε παίκτη ο Μαρτίνεθ – Συζητά να μείνει ελεύθερος!



Νέο όνομα έκπληξη για τους Πειραιώτες σε θέση που ο Ισπανός προπονητής φαίνεται ακόμα να ψάχνεται, βάσει και των λύσεων που έχει στο ρόστερ του. Ποιος είναι ο παίκτης, η μέχρι τώρα καριέρα του και οι τραυματισμοί.

Ολυμπιακός: Όνομα από την Ισπανία, προφανώς λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας των Κορδόν και Μαρτίνεθ στο Λιμάνι, έχει επανέλθει στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Πρόκειται για τον Χεσούς Βαγιέχο, τον 26χρονο στόπερ τής Ρεάλ Μαδρίτης που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τους Πειραιώτες και, όπως φαίνεται, δεν έχει φύγει το όνομά του από τη λίστα τους. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει παραχωρηθεί στη Γρανάδα, δηλαδή ομάδα με την οποία διατηρεί εξαιρετικές επαφές ο Μαρτίνεθ.

Στις πρώτες αγωνιστικές τής Primera Division ο διεθνής Ισπανός στόπερ, παίκτης από τα σπλάχνα τής Ρεάλ Μαδρίτης, με πολλές παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο, έχει μόλις 1 συμμετοχή με τη φανέλα τής Γρανάδα, τραυματίστηκε και, προφανώς έχει χάσει έδαφος στη μάχη για τη βασική 11άδα. 

Πολύ περισσότερο σε ομάδα που φέτος θα δώσει μάχη για να “σώσει” την κατηγορία, είναι δεδομένο ότι η καριέρα του Βαγέχο στη Γρανάδα δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Κάπου εδώ είναι έρχεται το σενάριο που εμπλέκει τον Ολυμπιακό, που διατηρεί το όνομα του Βαγέχο στη λίστα του.

  Εuroleague: Φουλ του Παναθηναϊκού στο Τop 10 της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παίκτης ανήκει, τυπικά, στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2015 αλλά έχει παίξει στη Γερμανία και την Αγγλία με τη μορφή δανεισμού, και το συμβόλαιό του με τη Βασίλισσα ολοκληρώνεται το 2025. Που σαφώς, όμως, δεν τον υπολογίζει και θέλει να βρει τρόπο για να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

“Ο Βαγιέχο στα πολύ πρώτα του ήταν στην Κ21 της Ισπανίας, ήταν ταλέντο, δεν είναι τυχαίος. Ως πιτσιρικάς είχε μέλλον αλλά δεν του βγήκε, είχε και πολλούς τραυματισμούς. Η Ρεάλ τον είχε πάρει μετά από μια πολύ καλή σεζόν στη Σαραγόσα, που είχε κάνει παράλληλα την ίδια σεζόν καλό τουρνουά με την U21 της Ισπανίας. Από τότε όμως πήγε δανεικός σε πολλές ομάδες. Στη Ρεάλ ήταν 5ος στοπερ, με λίγα λεπτά συμμετοχής την τελευταία διετία”, ανέφερε μέσω του sportdog ο Γιώργος Τεριακής, δημοσιογράφος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία.

Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να αποτελέσει το σκαλοπάτι για να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του ο 26χρονος άσος; Αρχικά θα πρέπει να απεμπλακεί από τη Γρανάδα (για να έγινε κουβέντα με το όνομά του στο επίκεντρο στο Λιμάνι, σημαίνει ότι μπορεί να απεμπλακεί) και, φυσικά, να προκύψει συμφωνία με τη Ρεάλ – Που δεν είναι δύσκολο. Γιατί ο Πορόζο είναι περισσότερο στοίχημα, o Μπιανκονέ μπορεί να παίξει στόπερ αλλά είναι δεξιός μπακ, και ο Σισέ είναι εκτος μάχης.

  Καμπάτσο: "Έχει μεγάλη αξία ο Ολυμπιακός - Έχασε Βεζένκοφ, Σλούκα, αλλά..."

Κατά συνέπεια η έχει ομάδα τους Φρέιρε, Ρέτσο, Ντόη και, φυσικά, τον Γενάρη θα ψάξει για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τίναξε στον αέρα” deal του Ολυμπιακού, ξέμεινε στου Ρέντη – Έλληνας ατζέντης specialist στη Λατινική Αμερική!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: