Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης – Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς – Το νέο συμβόλαιο


Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης – Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς – Το νέο συμβόλαιο



Πολύ σημαντική κίνηση για τον Δικέφαλο του Βορρά καθώς όπως έγινε γνωστό έφτασε σε συμφωνία με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή για την επέκταση του συμβολαίου του, μια υπόθεση που χειρίστηκε προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία… ζωής για τον Δικέφαλο του Βορρά και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μιας και όπως έγινε επίσημα γνωστό οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τριετή ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Σέρβο να μένει κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2027 και να έχει απολαβές 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει ρόλο… κλειδί στις διαπραγματεύσεις.

Οι συνομιλίες των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει από το τέλος της περασμένης σεζόν και από την αρχή υπήρχε η κοινή επιθυμία για συμφωνία, κάτι που τελικά βρέθηκε και φτάσαμε στο πολύ σημαντικό deal για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντίγια Ζίβκοβιτς αποκτήθηκε σαν ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ το 2020, όταν αποχώρησε από την Μπενφίκα, με τον Σέρβο από τότε να μετράει 150 εμφανίσεις με 33 γκολ και 29 ασίστ, ενώ φέτος έχει παίξει 9 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη, σκοράροντας 5 φορές και μοιράζοντας 3 ασίστ.

  Πρώτες εισηγήσεις Μπαρτζώκα: Ποιοι φεύγουν και...Βεζένκοφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Γκολτζής… Ντι Μαρία για Παναθηναϊκό – Μεταγραφή εκατομμυρίου – Θα έχει θέμα με Γιοβάνοβιτς”



 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: