Κίνηση… έκπληξη από Γιοβάνοβιτς ενόψει Παναιτωλικού – Αυτοί έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα


Κίνηση… έκπληξη από Γιοβάνοβιτς ενόψει Παναιτωλικού – Αυτοί έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα



Οι Πράσινοι έχουν επιστρέψει στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου και φαίνεται ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει αρχίσει να κατασταλάζει στην ενδεκάδα.

Τάσος Νικολογιάννης: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην προπώληση των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει και θέλει να πάρει το παιχνίδι το Σάββατο για να πάει με ψυχολογία να αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ. Η προπώληση πάει καλά για το συγκεκριμένο ματς, 16 χιλιάδες εισιτήρια ήδη έχουν φύγει, άρα βλέπω να έχει τουλάχιστον 50 χιλιάδες», ανέφερε αρχικά.

Για τις σκέψεις του Γιοβάνοβιτς: «Όσοι ήταν εδώ και δεν έπαιξαν στις εθνικές ομάδες, φαίνεται πως έχουν ένα προβάδισμα για την ενδεκάδα. Ο Χουάνκαρ δηλαδή, όπως και οι Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος και Μαντσίνι, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει στο δίλημμα Σπόραρ – Μαντσίνι».

Για την αλλαγή του κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ: «Όταν βλέπεις ότι στριμώχνουν τα πράγματα, προσπαθείς να βολέψεις κάποιους που θέλεις. Τι έκανε λοιπόν η ΕΠΟ; Αλλάζει τον κώδικα, ώστε να πέσουν στα μαλακά κάποιες ομάδες που θα έχουν πρόβλημα. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Και επίσημα η ΕΠΟ επί της ουσίας αθωώνει όσες ομάδες είναι μπλεγμένες στην ιστορία αυτή», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Ρεάλ – Ζήτησε παίκτη ο Μαρτίνεθ – Συζητά να μείνει ελεύθερος!


Πηγή
  Παναθηναϊκός: Αποθέωση Λεσόρ από Γιαννακόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: