Αποκάλυψη για τον θάνατο του Χάντερ – "Κατέρρευσε μετά από…" (ΦΩΤΟ)


Αποκάλυψη για τον θάνατο του Χάντερ – “Κατέρρευσε μετά από…” (ΦΩΤΟ)



Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το πρωί της Τετάρτης (13/9) η είδηση για τον θάνατο του πάλαι ποτέ παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Μπράντον Χάντερ έφυγε ξαφνικά από την ζωή λίγο πριν κλείσει τα 43 του χρόνια, έχοντας περάσει στο παρελθόν και από τον Παναθηναϊκό, το 2006.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν ακόμη άγνωστα, με τον πρώην προπονητή του Τιμ Οσέα, να προχωρά σε μια χρήσιμη αποκάλυψη, λέγοντας ότι ο Χάντερ κατέρρευσε έπειτα από ένα μάθημα γιόγκα.

Aναλυτικά:

«Με βαθιά θλίψη και σοκ μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ σήμερα στο Ορλάντο σε ηλικία 42 ετών. Δυστυχώς κατέρρευσε στο τέλος ενός μαθήματος γιόγκα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ στην προπονητική μου καριέρα. Διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και στη συνέχεια έπαιξε στο ΝΒΑ για τη Βοστώνη και το Ορλάντο.

Αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ευρώπη, πριν μεταβεί σε μια επιτυχημένη καριέρα ως ατζέντης αθλητών. Μείναμε σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και ήμουν απίστευτα περήφανος για τον σύζυγο, τον πατέρα και τον πολίτη που έγινε.. Κρατήστε την οικογένειά του στις προσευχές σας».


Πηγή
  Τα highlights στο Ολυμπιακός – Άστον Βίλα
 

Διαβάστε επίσης: