Αισιόδοξος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – "Γεμάτο το ρόστερ φέτος" – Φοβερή ατάκα για Ίνγκασον


Αισιόδοξος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – “Γεμάτο το ρόστερ φέτος” – Φοβερή ατάκα για Ίνγκασον



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα της ομάδας.

Γιώργος Κουλακιώτης: Ο παλαίμαχος παίκτης και αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και την αμυντική λειτουργία της ομάδας, σημειώνοντας ότι είναι αισιόδοξος μιας και το ρόστερ είναι αρκετά γεμάτο φέτος.

«Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον ΟΦΗ, η ομάδα ξεκίνησε καλά αγωνιστικά. Περιμέναμε ότι θα είχε πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Το ατυχές αποτέλεσμα στην Κρήτη μας φρέναρε λίγο. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι τόσο γεμάτο που εγώ είμαι αισιόδοξος, αρκεί οι παίκτες που καλούνται να καλύψουν κενά να είναι σε καλή κατάσταση. Η διακοπή βοήθησε τον προπονητή να δέσει την ομάδα. Είδαμε τον Οζντόεφ ότι δεν ήταν τόσο καλός στο Ηράκλειο. Θεωρώ ότι δεν θα επαναληφθεί αυτό.

Εγώ δεν περίμενα να κλειστεί τόσο ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε και έγινε η γκέλα. Ο κ. Λουτσέσκου θα πρέπει να βρει λύσεις γιατί θα έρθουν και άλλα τέτοια ματς. Ολες οι ομάδες με ευρωπαϊκά ματς θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, θα πρέπει να τελειώνουν γρήγορα τα παιχνίδια. Αφήνοντας στον αντίπαλο χώρο και περνώντας ο χρόνος μπορεί να έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα που θα σου στοιχίσει».

  Άφωνος ο Κώστας Παπανικολάου με την πρόκριση στον τελικό (ΦΩ

Για την σύγκριση Εκόνγκ-Ίνγκασον: «Δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτή την σύγκριση. Ο Ινγκασον ήταν παγκοσμίου κλάσης παίκτης. Ο Εκόνγκ κάνει τα πρώτα του παιχνίδια και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Λάθη θα γίνουν απ’ όλους. Ο ΠΑΟΚ, ξαναλέω, πρέπει να δουλέψει και στην διάσπαση οργανωμένης άμυνας. Τα ματς είναι πολλά και θα γίνουν και άλλες γκέλες. Θεωρώ, πάντως, ότι θα είναι μία καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ», είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ξανά μεγαλεία ο ΠΑΟ – Το μπάσκετ της ζωής του ο Βιλντόζα – Παρκαρισμένα λεφτά για Μίχαλιουκ ο Γιαννακόπουλος”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: