Ατάκα από Θεσσαλονίκη πριν το ΠΑΟΚ-Άρης: "Αυτό ενώνει Λουτσέσκου-Μάντζιο – Πόσο θα κρατήσει τον Κοτάρσκι;"

Πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης, ακούσαμε μια φράση από Θεσσαλονίκη που έλεγε: Η συνεργασία Λουτσέσκου-Μάντζιο είναι αυτή που μας ενώνει – Πόσο θα συνεχίσει να παραμένει ο Κοτάρσκι στην ομάδα;

Ατάκα από Θεσσαλονίκη πριν το ΠΑΟΚ-Άρης: Αυτό ενώνει Λουτσέσκου-Μάντζιο – Πόσο θα κρατήσει τον Κοτάρσκι;



Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Νίκος Αναστασόπουλος, που έχει συνεργαστεί με Λουτσέσκου στην Ξάνθη και με Μάντζιο στην Κέρκυρα, και μίλησε για το νέο του βήμα στη Γερμανία, τη συνεργασία με τους δύο προπονητές του ΠΑΟΚ και του Αρη, ενώ σχολίασε τους δύο τερματοφύλακες των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: Για το μέλλον των παιδιών μου αποφάσισα με τη γυναίκα μου να μετακομίσουμε στη Γερμανία, λίγο έξω από το Ανόβερο. Τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο εδώ, ο μεγάλος μου ο γιος πηγαίνει και σε ακαδημίες. Στην Ελλάδα μετά το ποδόσφαιρο προπονούσα τερματοφύλακες, είχα και μια ακαδημία στην Αλεξάνδρεια μαζί με τον Μερκούρη Καραλιόπουλο. Πήγα τον γιο μου σε ένα δοκιμαστικό σε μια ακαδημία και αφού πέρασε τα τεστ, ρώτησα πόσο θα πληρώσω και μου είπαν πως είναι δωρεάν. Εδώ στη Γερμανία προάγουν το ποδόσφαιρο.

Για τη συνεργασία με Λουτσέσκου και Μάντζιο: Με τον Λουτσέσκου συνεργάστηκα στην Ξάνθη τη χρονιά που έφτασε στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Άκη Μάντζιο συνεργάστηκα όταν ήμουν στον ΑΟΚ Κέρκυρας. Καταξιωμένοι προπονητές και οι δύο, τελειομανής ο Λουτσέσκου, δουλεύει πάνω στη λεπτομέρεια, έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχω ξαναδεί σε κανέναν. Με τον χαρακτήρα του να κάνει όλους τους παίκτες να παίζουν και τουλάχιστον 10% και για εκείνον.

Ο Μάντζιος είναι πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος, έπαιξε σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα, για τον Αρη ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί τα τελευταία χρόνια έχει πολλούς καινούριους παίκτες και δεν υπάρχει η χημεία. Ξέρει τα κατατόπια στον Αρη και πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του, στεναχωρήθηκα που δεν προκρίθηκε στην Ευρώπη. Τους δύο προπονητές του ενώνει πως δίνουν βάση στην ψυχολογία και παίρνουν το 100% των παικτών τους.

  Το πλήρωμα του χρόνου για τον ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το ντέρμπι: Ο ΠΑΟΚ έχει μια δυναμική, το γνωρίζουμε όλοι, προκρίθηκε στο Κόνφερενς Λιγκ, έχει ένα κορμό από πέρυσι, οι καινούριοι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στη συνέχεια. Ο Αρης έχει καλούς παίκτες. Θα γίνει ένα παιχνίδι στρατηγικής από πλευράς των προπονητών. Ο Αρης πρέπει να πάρει οποιαδήποτε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα γιατί ξεκίνησε στραβά. Θα πρέπει να πάει προσεγμένα,για΄τι ο ΠΑΟΚ έχιε δυναμικη και ψυχολογία.

Για τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων: Είναι δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες, ο Κοτάρσκι το έχει περισσότερο με την μπάλα στα πόδια αλλά δεν ξέρω πόσο θα μπορέσει να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ. Παίζει ρόλο μεγάλο πως είναι Κροάτης, είναι μέλος της Εθνικής, πιστεύω πως θα κάνει κάποια στιγμή μεγάλη μεταγραφή που θα προκαλέσει εντύπωση στην Ελλάδα. Καλός τερματοφύλακας ο Κουέστα, έχει καλά ρεφλέξ, έχει τη σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: