Τεστάρει τους 4 νέους ο Μάντζιος – Τι παίκτη έχει ζητήσει από Καρυπίδη – Ευχάριστη έκπληξη εν όψει ΠΑΟΚ! (pic)

Ο Μάντζιος δοκιμάζει τους 4 νέους ποδοσφαιριστές – Ποιον παίκτη ζήτησε από τον Καρυπίδη – Ευχάριστη έκπληξη προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ! (φωτογραφία)

Τεστάρει τους 4 νέους ο Μάντζιος – Τι παίκτη έχει ζητήσει από Καρυπίδη – Ευχάριστη έκπληξη εν όψει ΠΑΟΚ! (pic)



Ο Άκης Μάντζιος έχει το know how από ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει καταλλήλως την ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει εμπειρία και γνώση από τα παιχνίδια του Άρη με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εξισορροπήσει την απειρία των υπολοίπων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Metrosport.

Εν όψει του αγώνα με τον Δικέφαλο ο Άκης Μάντζιος είδε και μια ευχάριστη έκπληξη, αυτή του Ζαν Ζουλ, ο οποίος έβγαλε κανονικά μέρος της προπόνησης και ίσως καταφέρει να μπει στην αποστολή για την κυριακάτικη (17/9) αναμέτρηση στην Τούμπα.

 

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο του Μάντζιου έχουν μπει οι τέσσερις πιο πρόσφατες μεταγραφές και συγκεκριμένα οι Βέλεθ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε, οι οποίοι θα υποβληθούν σε τεστ ετοιμότητας για να διαπιστωθεί το πώς και το πότε θα ενσωματωθούν στο αγωνιστικό πλάνο των Κίτρινων.

Τέλος, όσον αφορά στα μεταγραφικά ο Άρης σκανάρει την αγορά ακόμα για κάποιον επιθετικό, που θα έρθει να συμπληρώσει τον Μορόν, αλλά και για έναν τρίτο τερματοφύλακα πίσω από Κουέστα και Χουτεσιώτη.

  Φορτούνης: "Κάναμε άθλο! Πάμε να το σηκώσουμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις από Έλληνα παίκτη που παίζει στο εξωτερικό – Είχα προτάσεις από ελληνικές ομάδες (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: