Τριπλή συμφωνία 10 εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό – Η μεγαλύτερη επιτυχία Κορδόν – Δικαίωση Μαρινάκη!


Τριπλή συμφωνία 10 εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό – Η μεγαλύτερη επιτυχία Κορδόν – Δικαίωση Μαρινάκη!



Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Ισπανός όχι μόνο άδειασε το ρόστερ των Πειραιωτών, αλλά κατάφερε να βρει και προτάσεις που αύξησαν σημαντικά τα έσοδα της ΠΑΕ. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ με ομάδες και ποσά στο sportdog.gr

Ολυμπιακός – Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Στην Ρούμπιν Καζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρβος άσος, καθώς εδώ και χρόνια οι Πειραιώτες είχαν σταματήσει να τον υπολογίζουν ακόμα και ως λύση για να συμπληρώνει την 25άδα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη από το καλοκαίρι του 2021 είχε κριθεί ότι δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία του στην ομάδα, όταν είχε αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού με προορισμό τη Λεγανές. Ο 26χρονος άσος είχε υπογράψει συμβόλαιο από το καλοκαίρι τού 2018 με τον Ολυμπιακό, αλλά έπιασε Λιμάνι το καλοκαίρι του 2019.

Προφανώς τα προσόντα του δεν είναι αδιάφορα, καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι με την ερυθρόλευκη φανέλα είχε 75 συμμετοχές και 7 γκολ, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει τους ανθρώπους του συλλόγου. Με αποτέλεσμα, τώρα, να αποχωρήσει για την Ρούμπιν Καζάν και, μάλιστα, με ένα μεγάλο ποσό αν αναλογιστούμε ότι σε έναν χρόνο από τώρα το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Πόσα θα πάρει ο Ολυμπιακός; Λίγο περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ, ενδεικτικό του ότι οι ρωσικές ομάδες ξηλώνονται όταν θέλουν να αγοράσουν έναν ποδοσφαιριστή – Εν τάχει θυμίζουμε την ιστορία με τη Σπαρτάκ Μόσχας που ήθελε να υπογράψει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με 3-4 εκατ. ευρώ και τελικά τον απέκτησε με 6 + εκατ. ευρώ ως μπόνους!

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να πούμε ότι, έστω από σπόντα, ο Ολυμπιακός θα βάλει ακόμα 1 εκατ. ευρώ στα ταμεία του μέσω Ρωσίας φέτος το καλοκαίρι (δηλαδή 6+1 + 1,5 + 1 = 9,5 εκατ. ευρώ), δεδομένου ότι η Ρούμπιν Καζάν αγοράζει από τη Βοϊβοντίνα τον Νίκολα Τσούμιτς, Σέρβο εξτρέμ που είχε έρθει στο Λιμάνι αλλά όπως ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς δεν είχε πιάσει.

  Έρχεται πρόταση για τον Ελ Κααμπί!

Είχε παραχωρηθεί στη Βοϊβοντίνα και οι Πειραιώτες είχαν διατηρήσει 50% των δικαιωμάτων του, με αποτέλεσμα τώρα που η Ρούμπιν δίνει σχεδόν 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, τα μισά από αυτά τα χρήματα να φτάνουν στον Πειραιά.

Παραδοσιακά οι Ρώσοι κάνουν ο,τι να ΄ναι και δίνουν πολλά λεφτά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εξτρέμ δεν είχαν, οπότε λογικά στη Ρούμπιν θα παίξουν και οι δύο“, ανέφερε στο sportdog μανατζερική πηγή που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Ρωσία και συμπλήρωσε: “Η Ρούμπιν, άλλωστε, δεν είναι ομάδα που, ποιοτικά, είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό“.

Όσον αφορά τα χρήματα που δίνουν για να αποκτήσουν τους δύο εξτρέμ, η ίδια πηγή σχολίασε με νόημα: “Για τον Ραντζέλοβιτς όντως το ποσό είναι πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον Τσούμιτς ακούγονται πολλά, ότι μπορεί να φτάσει και στα 2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του, άρα ο Ολυμπιακός να λάβει 1 εκατ. ευρώ. Στην πιάτσα, πάντως, μοίρασαν σε όλους ότι θα γίνει η μεταγραφή με 1,5 εκατ. ευρώ, άρα θα μοιραστούν από 750.000 ευρώ η κάθε ομάδα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ντου” Κράσνονταρ για κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού – Πιέζει ο Ίβιτς να κλείσει… απόψε – Έδωσαν 12 εκατ.!


Πηγή
  Ανατροπή για Μαρτίνες από Έμερι - "Φαβορί ο Ολυμπιακός"
 

Διαβάστε επίσης: