Τρίβει τα… χέρια του ο Λουτσέσκου ενόψει Άρη – Ευχάριστα νέα από τραυματία ποδοσφαιριστή


Τρίβει τα… χέρια του ο Λουτσέσκου ενόψει Άρη – Ευχάριστα νέα από τραυματία ποδοσφαιριστή



Αντίστροφη μέτρηση στον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει του ντέρμπι με τους Κίτρινους με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει κάθε λόγο να… χαμογελάει μιας και ενσωματώθηκε πλήρως παίκτης που ήταν τραυματίας.

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα στον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, την Κυριακή (17/9) στην Τούμπα, μιας και όπως έγινε γνωστό στην προπόνηση της Πέμπτης (14/9) ο Ραχμάν Μπάμπα προπονήθηκε κανονικά και μπαίνει στα πλάνα του Λουτσέσκου για την σημαντική αναμέτρηση.

Η Κυριακή πλησιάζει, η ανυπομονησία μεγαλώνει, η δουλειά συνεχίζεται. Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου περιμένουν την επιστροφή στην δράση και δουλεύουν για να είναι πανέτοιμοι με φόντο το παιχνίδι με τον Άρη!

Την Πέμπτη (14.09) το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στον τομέα της τακτικής, με την αμυντική γραμμή να δουλεύει ξεχωριστά στις τοποθετήσεις και τις μεταβάσεις, ενώ οι μέσοι κι οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει την επιστροφή του Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεσή του προπονητή του. Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και ο Εκόνγκ ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε ατομικό κι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε το πρόγραμμα ένταξης που ακολουθεί“, αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνουν μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι στη γιορτή του Σπανούλη – Κορυφαίο όνομα το νέο απόλυτο φαβορί!


Πηγή
  ΑΕΚ: Συμφώνησαν Αλμέιδα-Μελισσανίδης - Τρεις μεταγραφές
 

Διαβάστε επίσης: