Δεν έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό, πωλήθηκε 1 εκατ. και πήρε συμβόλαιο 2.4 εκατ. – Χάλασε η μεταγραφή Σισέ!


Δεν έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό, πωλήθηκε 1 εκατ. και πήρε συμβόλαιο 2.4 εκατ. – Χάλασε η μεταγραφή Σισέ!



Οι εξελίξεις με Μπιέλ και οι νέες συμφωνίες. Ποιοι έφυγαν από το Λιμάνι και έφεραν σημαντικά χρήματα, παρότι δεν υπολογίζονταν και τι συνέβη με τον Ισπανό και τον Αφρικανό τα τελευταία 24ωρα.

Ολυμπιακός: Τρεις ρωσικές ομάδες κινήθηκαν τον Σεπτέμβριο για τέσσερις παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό, τελικά η μία έφτασε σε deal done με δυο, η Ρούμπιν Καζάν για τους Σέρβους Ρατζέλοβιτς και Τσούμιτς. Αντιθέτως δεν έγινε του Σισέ στην Ντιναμό Μόσχας ενώ ο Μπιέλ δεν συγκινήθηκε από το ενδιαφέρον της Κράσνονταρ!! 

Πάμε και στο follow up των δυο μεταγραφών που έγιναν την τελευταία ημέρα που έπεφτε το μεταγραφικό παράθυρο στην Ρωσία.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ-ΤΣΟΥΜΙΤΣ: Οι δικές μας πρωτογενείς πληροφορίες, συνδυάζοντας ελληνική και σερβική πιάτσα agents, εμφανίζουν διαφοροποιημένα ποσά ως προς τα transfer fees που πληρώθηκαν από την Ρουμπιν Καζάν σε Ολυμπιακό και Βοιβοντίνα αντίστοιχα! Συγκεκριμένα, για την πώληση του Ραντζέλοβιτς ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 1.00.000 ευρώ ενώ διατηρεί και 15% ποσοστό μεταπώλησης. Όσον αφορά στην πώληση του Τσούμιτς, αυτή όντως πήγε στο1.500.000 ευρώ, με τον Ολυμπιακό να δικαιούται το 50% δηλαδή 750.000 ευρώ. Κι αυτό αφού τον περσινό Σεπτέμβριο, όταν ο Τσούμιτς πήγε στη Βοϊβοντίνα ως προσωπική επιλογή του τότε προπονητή της και νυν του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, συμφωνήθηκε η σερβική ομάδα σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του να καταβάλει στους ερυθρόλευκους το μισό transfer fee, όπως και γίνεται 12 μήνες αργότερα. Μία λεπτομέρεια που γνωρίζουν λίγοι είναι ότι ο Τσουμιτς δεν πήγε ως ελεύθερος στη Βοϊβοντίνα, όπως δηλαδή έχει γραφτεί, αλλά με αντίτιμο 250.000 ευρώ που καταβλήθηκε στον Ολυμπιακό μέσα στο 2023! Ουσιαστικά οι Πειραιώτες από τη διπλή πώληση του Τσουμιτς μέσα σε ένα χρόνο, θα εισπράξουν συνολικά ένα εκατομμύριο…

 

ΤΑ ΚΑΣΕ ΤΟΥΣ: Oι δύο Σέρβοι εξτρέμ είχαν έρθει στον Ολυμπιακό με διαφορά 2,5 χρόνων από την ίδια ομάδα, την Ραντνίτσκι Νις ενώ πάνω κάτω στοίχισαν τα ίδια χρήματα: 550 χιλιάρικα η αγορά του Ραντζελοβιτς, μία 500άρα εκείνη του Τσουμιτς… Ο Ραντζέλοβιτς παρότι μέτρησε τρεις δανεισμούς σε Ραντνίσκι, Λεγκανές και την περδινή στην ρωσική Ουράλ, πρόλαβε στο λίγο που έπαιξε για τον Ολυμπιακό, να… σημαδέψει μερικά σημαντικά παιχνίδια του. Αντιθέτως ο Τσουμιτς δεν αγωνίστηκε ποτέ στον Ολυμπιακό από το Γενάρη του 2020, πηγαίνοντας δανεικός σε Ραντίνσκι, Χιχόν, Λουκέρνη πριν δοθεί με μεταγραφή στη Βοϊβοντίνα… Στη Ρωσία και ειδικότερα στη Ρούμπιν Καζάν πάντως, Ραντζέλοβιτς και Τσουμιτς υπέγραψαν τα μεγαλύτερα συμβόλαια της μέχρι τώρα καριέρας τους!! Ο πρώτος για μία τριετία θα εισπράξει συνολικά σε καθαρές αποδοχές 1.650.000 ενώ ο δεύτερος περισσότερα δηλαδή 2.4ΟΟ.ΟΟΟ σε βάθος τετραετίας!!

  Ολυμπιακός - Παίζει με... μεταγραφή στο ΣΕΦ!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ: Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς θεωρητικά είναι και οι δυο δεξιοί εξτρέμ. Οπότε θεωρητικά μιλώντας προκαλεί μία μικρή απορία το σκεπτικό της απόκτησης και των δύο από την ίδια ομάδα, τη Ρούμπιν Καζάν. Έλα όμως που και οι δύο, αποτέλεσαν/αποτελούν προσωπικές επιλογές του Ρασίντ Ρακίμοφ, του προπονητή της ρωσικής ομάδας, ο οποίος θεωρεί πώς αν και οι δεξιοπόδαροι εξτρέμ, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας τους, μπορούν έκαστος να παίξουν και στα αριστερά. Για αυτό, λοιπόν, επέμενε στην απόκτηση και των δύο… Την προσπάθεια αυτή του προπονητή της Ρούμπιν Καζάν διευκόλυνε το γεγονός πώς οι δύο Σέρβοι ακραίοι μανατζερικά είναι “ομόσταβλοι” στο Γραφείο του Βασίλη Παναγιωτάκη(μεταξύ άλλων στο πελατολογειό του βρίσκεις και τους Γιαννούλη Κουλούρη, Μήτογλου, Τσαούση, Τζαβέλλα , Μανούσο και τον κόουτς Ράσταβατς)! Και είναι αλήθεια πως ο πολύπειρος Έλληνας μεγάλοατζέντης για μία ακόμα φορά έπαιξε καταλυτικό ρόλο/έβαλε τη σφραγίδα του σε αυτά τα δύο(ομολογουμένως) δύσκολα deals του Σεπτεμβρίου!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-μάνατζερ ο Βαλμπουενά – Πρόταση σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού με συμβόλαιο – “Δώρο” σε Μιλόγεβιτς!

 


Πηγή
  Ήττα... ταφόπλακα για Σαλερντιτάνα! Υποβιβασμός για Μανωλά
 

Διαβάστε επίσης: