Σημαντική απόφαση Καρυπίδη για τη διαιτησία – "Να μη δώσει αφορμές ο Παπαπέτρου"


Σημαντική απόφαση Καρυπίδη για τη διαιτησία – “Να μη δώσει αφορμές ο Παπαπέτρου”



Οι Κίτρινοι προετοιμάζονται ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και όπως έγινε γνωστό η ομάδα δεν πρόκειται να ασχοληθεί φέτος με τη διαιτησία, κάτι που είναι απόφαση του μεγαλομετόχου του συλλόγου.

Άρης: Για τα τελευταία νέα των Κίτρινων ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος σημειώνοντας αρχικά για την επιστροφή του Γιώργου Δεληζήση στην ομάδα, λέγοντας ότι  δεν επέστρεψε με γνώμονα το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά είναι μια κίνηση που μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Για τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει αντίδραση από τον Άρη. Είναι μια αλλαγή στάσης στο θέμα της διαιτησίας από την πλευρά της ομάδας και του Καρυπίδη. Είναι λίγο περίεργη η απόφαση του εν λόγω διαιτητή και όχι ξένου. Μετά την παρέμβαση Τσέφεριν περιμέναμε ξένο. Ελπίζω να μη δώσει αφορμές με τη διαιτησία του ο Παπαπέτρου».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά τόνισε ότι ο Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ – Άρης, περιμένοντας να δει την κατάσταση των νέων παικτών και ποιοι από αυτούς θα μπορέσουν ή όχι να είναι διαθέσιμοι για να μπουν βασικοί στην Τούμπα.

  Euroleague: Η Βαρκελώνη θέλει το Final Four του 2025

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-μάνατζερ ο Βαλμπουενά – Πρόταση σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού με συμβόλαιο – “Δώρο” σε Μιλόγεβιτς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: