Τι ισχύει για τους νέους παίκτες του Άρη ενόψει ΠΑΟΚ – Οι πρώτες σκέψεις του Μάντζιου


Τι ισχύει για τους νέους παίκτες του Άρη ενόψει ΠΑΟΚ – Οι πρώτες σκέψεις του Μάντζιου



Προφανώς ο Ακης Μάντζιος δουλεύει πάνω σ’ έναν… μπούσουλα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στο σημείο της λήψης οριστικών αποφάσεων καθώς θέλει να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στις προπονήσεις και αναλόγως να εξετάσει το ενδεχόμενο παρουσίας του στο βασικό σχήμα.

Άρης: Προφανώς ο Ακης Μάντζιος δουλεύει πάνω σ’ έναν… μπούσουλα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στο σημείο της λήψης οριστικών αποφάσεων καθώς θέλει να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στις προπονήσεις και αναλόγως να εξετάσει το ενδεχόμενο παρουσίας του στο βασικό σχήμα.

Κατά πάσα πιθανότητα, από σήμερα ο έμπειρος τεχνικός θα βάλει στην άκρη τη θεωρία και θα προχωρήσει στις ασκήσεις επί χάρτου έχοντας ιεραρχήσει τα στοιχεία που οφείλει να έχει κάθε ποδοσφαιριστής για να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Είναι ευνόητο ότι στη σχετική λίστα προπορεύονται, το επίπεδο ετοιμότητας και το αντίστοιχη τακτικής προσήλωσης. Στο μικροσκόπιο του προπονητή του Αρη βρίσκονται οι Φραν Βέλεθ, Ρούμπεν Πάρντο, Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Μπίργκερ Βερστράτε.

Κακά τα ψέματα, η χρησιμοποίηση του πρώτου δεν αποτελεί ανάγκη υπό την έννοια ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο δίδυμο των Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Θα αποτελούσε στο ενδεχόμενο αλλαγής σχήματος (3-5-2) αλλά αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Δεν αποκλείεται όμως να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ρούμπεν Πάρντο έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του αλλά ήρθε στον Αρη έπειτα από «νεκρό» διάστημα για τον ίδιο καθώς δεν έκανε προετοιμασία με κάποια ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο. Βέβαια, ο έλεγχος έπειτα από το πρώτο τεστ ετοιμότητας είχε θετικό βαθμό οπότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι το όνομά του θα μπει στο πλάνο, όχι όμως για το αρχικό σχήμα. Οπως όμως ισχύει και στην περίπτωση του Βέλεθ, το ρόστερ έχει λύσεις στη θέση του εσωτερικού μέσου οπότε και σ’ αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει άμεση ανάγκη.

  "Τέρμα το κόμπλεξ ΠΑΟΚ!Δεν κάνει για πρωταθλητισμό ο Αλμέιδα, θλιβερός ΠΑΟ"

Δεν ισχύει το ίδιο για τους δύο τελευταίους. Ο Μπίργκερ Βερστράτε αποκτήθηκε για να διαδραματίσει ρόλο βασικού αμυντικού χαφ. Ο Βέλγος μέσος έκανε προετοιμασία με την Αντβερπ αλλά είναι πίσω σε επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας γιατί δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Ο δε Σάπι Σουλεϊμάνοφ έκανε προετοιμασία με την Κράσνονταρ αλλά ήταν εκτός το τελευταίο δεκαήμερο και φυσικά ήταν ο προτελευταίος από τους παίκτες που ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις. Καθώς υπάρχει ανάγκη για τη συμμετοχή αξιόπιστου αμυντικού χαφ αλλά και παίκτη της ποιότητας του Σουλεϊμάνοφ, ο Μάντζιος περιμένει να τους δει στις δύο επόμενες προπονήσεις και αναλόγως θα αποφασίσει για τη συμμετοχή τους στο πλάνο της ομάδας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνουν μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι στη γιορτή του Σπανούλη – Κορυφαίο όνομα το νέο απόλυτο φαβορί!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: