Αποκαλύψεις από τον Πάλμα! Αυτό τον δυσκολεύει στη Σκωτία – Η βοήθεια από τη Σέλτικ


Αποκαλύψεις από τον Πάλμα! Αυτό τον δυσκολεύει στη Σκωτία – Η βοήθεια από τη Σέλτικ



Δηλώσεις στον Τύπο της Ονδούρας έκανε ο πρώην επιθετικός του Άρη αναφέροντας τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην Σέλτικ και τι τον έχει δυσκολέψει στην Σκωτία.

Λουίς Πάλμα: Για το πως βιώνει τις πρώτες του μέρες στη Σκωτία και την βοήθεια που έχει πάρει από τη Σέλτικ μίλησε στον Τύπο της Ονδούρας ο πρώην επιθετικός του Άρη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως το πιο δύσκολο στη Γλασκώβη είναι το κρύο.

«Φθάνω το βράδυ της Πέμπτης στη Σκωτία, την Παρασκευή θα συμμετέχω στην προπόνηση και το Σάββατο παίζουμε ματς, ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω τόσο στο ματς πρωταθλήματος όσο και στο παιχνίδι του Champions League την Τρίτη.

Είναι κάτι πολύ ωραίο που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League με τη Σέλτικ. Ελπίζω να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά, είναι πολύ επαγγελματίες. Από τότε που έφθασα στην ομάδα, μου προσέφεραν αγάπη και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση και χαρά», είπε ο Λουίς Πάλμα.

  Ολυμπιακός: Σιγά μην έλειπε ο Θρύλος από το Final Four (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kουβέντα από Giannis – Μόνο για έναν λόγο μπορεί να φταίει ο Ιτούδης – Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: