Αταμάν:"Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό – Η καλύτερη ομάδα όλης της Ελλάδας" – Ενθουσιασμένος με τις νέες φανέλες!


Αταμάν:”Γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό – Η καλύτερη ομάδα όλης της Ελλάδας” – Ενθουσιασμένος με τις νέες φανέλες!



Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στο Τριφύλλι και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εντυπωσιακές νεες εμφανίσεις που παρουσίασε η ΚΑΕ.

Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ιστορική φανέλα με την Ακρόπολη, στους λόγους που επέλεξε το Τριφύλλι και στους στόχους του για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ξεκινήσω με το τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα στην ομάδα. Μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να επισκεφτώ τα ιστορικά σημεία της Αθήνας, μόνο την Ακρόπολη στα παιχνίδια που ήρθα στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η Ακρόπολη είναι από τα σημαντικότερα μνημεία όχι μόνο της Αθήνας, αλλά όλου του κόσμου και ο Παναθηναϊκό όχι μόνο η καλύτερη ομάδα της Αθήνας, αλλά όλης της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο.

  Τσακίρης εν όψει Καραϊσκάκη: "Διπλό ήθελες πριν, διπλό θέλεις και τώρα..."

Ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει αναλάβει να συνεχίζει τον θρύλο της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ όχι μόνο μαζί του, αλλά με όλους. Η φετινή εμφάνιση είναι η πρώτη που θα έχει πάνω της την Ακρόπολη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε σημαντικό deal ο μπασκετικός Παναθηναϊκός! (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: