Αυτοί σφυρίζουν Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Ευρώπη!


Αυτοί σφυρίζουν Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Ευρώπη!



Τους διαιτητές των αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων σε Europa και Conference League ανακοίνωσε η UEFA.

Γνωστοί έγιναν οι ρέφερι των ευρωπαϊκών αγώνων των ελληνικών ομάδων την προσεχή Πέμπτη (21/9).

Τον Άγγλο έμπειρο διαιτητή Γκρεγκ Πόουσον όρισε η UEFA στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ. Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Σιμόν Μπένετ, Λι Μπετς και 4ος ο Τζον Μπρουκς. Άγγλοι θα βρίσκονται και στο VAR, ο Ντάρεν Ίνγκλαντ με βοηθό τον Πίτερ Μπανκς. 

Τον 36χρονο Άλαρντ Λίντουτ, από την πρώτη κατηγορία, όρισε η UEFA για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, απέναντι στην Φράιμπουργκ (21/9). Ο Ολλανδός ρέφερι βρίσκεται για πρώτη φορά στον δρόμο ελληνικής ομάδας σε συλλογικό επίπεδο, ενώ το καλοκαίρι σφύριξε μόνο ένα διεθνές ματς, το Άιντραχτ-Λέφσκι 2-0. 

Βοηθοί του Λίντουτ, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, θα είναι οι Ρότζιερ Χόνιγκ, Πάτρικ Ίνια, 4ος ο Άλεξ Μπος και στο VAR οι Κλέι Ρούπερτι (με αρκετές παρουσίες στο ελληνικό πρωτάθλημα), Έρβιν Μπλανκ. 

Από εκεί και πέρα, ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA στο Μπράιτον-ΑΕΚ. Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γιόνας Γιαάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθό τον Ολλανδό Πολ φαν Μπέκελ. 

  Η βαθύπλουτη που ονειρεύεται Μόντριτς, Ικάρντι και Βάρντι!

Τέλος, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι ορίστηκε ο Ρουμάνος Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρμπου, με βοηθούς τους Ρουμάνους Μιχάι Μαρίκα και Ίμρε Λάζλο Μπούσι. Τέταρτος ρέφερι ορίστηκε ο Σεμπάστιαν Κολτέσκου. Στο VAR τοποθετήθηκε ο Κάταλιν Πόπε, ενώ A VAR ο Αντρέι Τσιβουλέτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Depon για ΑΕΚ o Σκάρπα, εξέθεσε Μαρτίνεθ – Καμία σχέση με Φορτούνη – Στοίχημα Αλμέιδα η μεγάλη μεταγραφή


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: