Μεταγραφικό ντεμαράζ με… Χουάντσο, Τζέιμς, Μίροτιτς και Ρογκαβόπουλο – Φτιάξε την κορυφαία ομάδα!


Μεταγραφικό ντεμαράζ με… Χουάντσο, Τζέιμς, Μίροτιτς και Ρογκαβόπουλο – Φτιάξε την κορυφαία ομάδα!



Το Sportdog σου προτείνει τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα σου! Το κορυφαίο παιχνίδι της Ευρωλίγκα είναι και πάλι εδώ και σας περιμένει. Το EuroLeague Fantasy Challenge για τη σεζόν 2023-24, έχει ήδη ανοίξει και περιμένει να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να διαγωνιστείτε με άλλους παίκτες και να βαθμολογηθείτε με όσα κάνουν οι αθλητές που έχετε επιλέξει στο παρκέ.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr και να συναγωνιστείτε με άλλους Έλληνες φιλάθλους για την πρωτιά και τα μεγάλα δώρα.

Φέτος θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με αρκετούς νεοφερμένους παίκτες στη διοργάνωση, όπως ειναι ο Κέμπα Γουόκερ της Μονακό με την αξία του να βρίσκεται στα 15.2 credits, ενώ ο Χουάντσο του Παναθηναϊκού στοιχίζει 14.5! Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος θα φορέσει τη φανέλα της Μπασκόνια και θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και αν κάποιος τον προτιμήσει θα πρέπει να χαλάσει 9 μονάδες από τον αρχικό προϋπολογισμό του. Τη διαφορά αναμένεται να κάνει και ο σέντερ, Φρανκ Καμίνσκι που άφησε τα παρκέ του NBA για την Παρτιζάν και η τιμή του είναι στα 13.1!

Σταθερές αξίες παραμένουν ο Μάικ Τζέιμς (Μονακό), o Ουίλ Κλάιμπερν (Εφές), ο Νίκολα Μίροτιτς (Μιλάνο) και ο Λορέντζο Μπράουν (Μακάμπι Τελ Αβίβ). Οι επιλογές είναι δικές σας.

Στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr θα βρείτε όλα όσα αγαπήσατε στο απόλυτο παιχνίδι της Turkish Airlines EuroLeague στο παρελθόν, καθώς και μερικές νέες προσθήκες για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας! Οι βασικοί κανόνες παραμένουν οι ίδιοι. Ως μάνατζερ έχετε μπάτζετ 100 μονάδες για να φτιάξετε την ομάδας σας, η οποία θα αποτελείται με 4 γκαρντ, 4 φόργουορντ, 2 σέντερ και 1 προπονητή. Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στα πραγματικά παιχνίδια της EuroLeague. 

Πάντως, οι «fantasy» μάνατζερ μπορούν να κάνουν έναν περιορισμένο αριθμό ανταλλαγών παικτών μετά από κάθε γύρο και οι καλύτερες ομάδες έχουν δικαίωμα να κερδίσουν πλούσια βραβεία! Η νέα σεζόν ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου και θα υπάρχει μια ολοκαίνουργια σελίδα στατιστικών με πολλά νέα σημεία δεδομένων για να βοηθήσουν τους μάνατζερ να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. 

  Η βαθύπλουτη νεοφώτιστη που ονειρεύεται Μόντριτς, Ικάρντι και Βάρντι!

Σε κάθε αγωνιστική υπάρχει δικαίωμα για 3 αλλαγές, όμως, σε πέντε διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια της σεζόν (μετά τους γύρους 4, 13, 19, 26 και 31), οι μάνατζερ θα έχουν το δικαίωμα για απεριόριστες ανταλλαγές παικτών (κάτι σαν wild card) για να τους βοηθήσουν να επαναφέρουν το ρόστερ τους, εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Με κάθε λογαριασμό σας στην EuroLeague FANTASY CHALLENGE μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 3 ομάδες. 

Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της EuroLeague Fantasy Challenge, η ομάδα σας θα πάρει ένα σκορ με βάση τα στατιστικά που έχουν καταγράψει οι παίκτες σας στα πραγματικά παιχνίδια (πόντους, ασίστ, μπλοκ, ριμπάουντ κ.λπ.). Με αυτό το σκορ θα προκαλέσετε τους άλλους χρήστες του παιχνιδιού.

Με την κλασική λίγκα μπορείτε να δημιουργήσετε ή να συμμετάσχετε σε ιδιωτικά πρωταθλήματα (προσβάσιμα μόνο με κωδικό πρόσκλησης) ή σε δημόσια πρωταθλήματα (ανοικτά σε όλους) όπως είναι του sportdog.

Υπάρχουν πολλές στατιστικές ενέργειες που συνθέτουν τη βαθμολογία των παικτών. Μερικές από τις κύριες ενέργειες που συμβάλλουν στο σκορ: πόντοι, ασίστ, ριμπάουντ, μπλοκ, κλεψίματα και άλλα. 

Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι:

  Κλείνει το μάτι στους ΠΑΟΚτσήδες το ΠΑΣΟΚ…

– πως οι προπονητές παίρνουν βαθμούς με βάση τις επιδόσεις των ομάδων τους.

– ο αρχηγός διπλασιάζει τη βαθμολογία που πήρε, ενώ όσοι βρίσκονται στον πάγκο  παίρνουν το 50% της βαθμολογίας τους.

Καλή σας επιτυχία…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε στο Sportdog.gr το EuroLeague Greek Fantasy Challenge με πλούσια δώρα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: