Ανατροπή με τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Ορίστηκε ξένος – Έρχεται από ντέρμπι στη χώρα του


Ανατροπή με τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Ορίστηκε ξένος – Έρχεται από ντέρμπι στη χώρα του



Μεγάλος ντόρος είχε προκληθεί με την επιλογή Μπένετ να ορίσει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι των Πράσινων με την Ένωση τη Δευτέρα (25/9), όμως τελικά η ΕΠΟ κατάφερε και βρήκε ξένο ρέφερι, με αποτέλεσμα στη Λεωφόρο να βρεθεί ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα, που ήταν και στο παιχνίδι της Ίντερ με τη Μίλαν την περασμένη εβδομάδα.

ΕΠΟ: Ανατροπή δεδομένων με τον διαιτητή του της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μιας και μπορεί να υπήρχε η πληροφορία ότι ο Στιβ Μπένετ είχε ορίσει Έλληνα διαιτητή, όμως οι ενέργειες από πλευράς Ομοσπονδίας και Τάκη Μπαλτάκου έφεραν νέα δεδομένα και όπως έγινε γνωστό στο ντέρμπι ορίστηκε ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα.

Ο 36χρονος μπορεί να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ωστόσο προέρχεται από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και μάλιστα την περασμένη αγωνιστική επιλέχτηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Ίντερ με την Μίλαν, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή ολόκληρη η διαιτητική ομάδα, κάτι που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

H UEFA ενημέρωσε αργά χθες βράδυ την ΕΠΟ ότι για τον αγώνα της Δευτέρας, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της SL1 είναι διαθέσιμος ο Ιταλός διαιτητής Simone Sozza, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα διαιτήτευσε το Ιταλικό ντέρμπυ Ιντερ-Μίλαν. Η ΚΕΔ θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία για τον ορισμό του“, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

  Έγινε το μπαμ - Μεταγραφή top class επιθετικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξύπνησε ο… εφιάλτης για Ολυμπιακό – Μπέρδεψε τους παίκτες η έμπνευση Μαρτίνεθ – Πολλά νεύρα ο Φορτούνης!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: