Χάος με Κέτσε-Νικολογιάννη: "Έτσι παίζει η ΑΕΚ, τρώει πόδια και όχι κάρτες" – Τσούτσικας: "Το παίρνω προσωπικά" (audio)


Χάος με Κέτσε-Νικολογιάννη: “Έτσι παίζει η ΑΕΚ, τρώει πόδια και όχι κάρτες” – Τσούτσικας: “Το παίρνω προσωπικά” (audio)



Απίστευτο ξέσπασμα στον ραδιοφωνικό αέρα ανάμεσα σε Νικολογιάννη-Τσούτσικα-Κετσετζόγλου για την φάση με Γαλανόπουλο-Μαντσίνι! “Δεν με αφήνεις να μιλήσω…” – “Είστε εκπομπή Παναθηναϊκών” – “Έτσι παίζει η ΑΕΚ, τρώει πόδια και δεν τρώει κάρτες”!

“Πόλεμος” στον αέρα του bwinΣΠΟΡFM 94,6 για την δεύτερη κίτρινη που δεν δόθηκε στον Κώστα Γαλανόπουλο, στο χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Στο ρεπορτάζ του ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε ότι σωστά δεν πήρε κάρτα ο χαφ της Ένωσης στο φάουλ στον Μαντσίνι, διαφωνώντας με Τάσο Νικολογιάννη και Βάιο Τσούτσικα.

Μάλιστα, μια ατάκα του ρεπόρτερ της Ένωσης ότι “είναι εκπομπή Παναθηναϊκών”, έβγαλε από τα… ρούχα τους, τους Νικολογιάννη και Τσούτσικα, ενώ στο τέλος ο τελευταίος έκλεισε απότομα από τον αέρα τον Κετσετζόγλου, λέγοντας πως “έκανε ατόπημα και πως το παίρνει προσωπικά”.

Λίγη ώρα μετά βέβαια ο Βάιος Τσούτσικας απολογήθηκε για το ξέσπασμά του στον αέρα, ωστόσο εξακολούθησε να καταλογίζει λάθος στα όσα είπε ο δημοσιογράφος των Κιτρινόμαυρων.

  Κλήθηκε και ο ΠΑΟΚ από τη ΔΕΑΒ για το ντέρμπι με ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψυχάρα η ΑΕΚ στη Λεωφόρο! Εργαλείο του Αλμέιδα ο Πινέδα – Ευτυχώς κάποιοι Παναθηναϊκοί αποδοκίμασαν

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: