Αποκάλυψη – ’’βόμβα’’ του Αλ Κελαϊφί για Εμπαπέ – "Ύμνησε" τον Λεβαντόφσκι!


Αποκάλυψη – ’’βόμβα’’ του Αλ Κελαϊφί για Εμπαπέ – "Ύμνησε" τον Λεβαντόφσκι!



Τα καλύτερα λόγια είπε για τον Πολωνό στράικερ ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοιτάζει κάθε αστέρα του ποδοσφαίρου και δε θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Αυτό ομολόγησε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας. Η κεφαλή του κλαμπ αποκάλυψε, μάλιστα, την πρόθεση που υπάρχει για παραμονή του Εμπαπέ στο δυναμικό του συλλόγου.

Όσα δήλωσε ο Αλ Κελαϊφί:

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί. Του αρέσει αυτό το κλαμπ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Χαιρόμαστε που τον έχουμε και θα συνεχίσουμε να τον έχουμε.

Έχω μια πολιτική να μην μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην Παρί και μεταγραφές που θα γίνουν ή θα έπρεπε να γίνουν. Αλλά δεν είναι μυστικό ότι ο Ρόμπερτ είναι ένας εκπληκτικός επιθετικός. Κάθε σύλλογος στον κόσμο τον κοίταξε και σε κάποια φάση σκέφτηκε να τον υπογράψει. 

  Σοκ για ξένο του Ολυμπιακού! Διπλή επέμβαση σε γόνατο, χέρι

Αλλά ο Ρόμπερτ (σ.σ. Λεβαντόφσκι) είναι σήμερα στη Μπαρτσελόνα και το σέβομαι αυτό. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για αυτόν. Δεν υπήρχαν πολλοί τέτοιοι ελεύθεροι επιθετικοί που σκόραραν σχεδόν σε κάθε ματς. Είναι μηχανή του γκολ. Και σπουδαίος τύπος. Γνωριστήκαμε και δεν μπορώ παρά να μιλήσω για αυτόν».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: