Με αυτό τον παίκτη του ΠΑΟΚ τρελάθηκαν οι Γερμανοί – Άνοδος στις… μετοχές του – Πώληση πάνω από 15 εκατομμύρια


Με αυτό τον παίκτη του ΠΑΟΚ τρελάθηκαν οι Γερμανοί – Άνοδος στις… μετοχές του – Πώληση πάνω από 15 εκατομμύρια



Τεράστιας σημασίας νίκη πήρε ο Δικέφαλος του Βορρά κόντρα στην Άιντραχτ και οι Γερμανοί φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκαν με συγκεκριμένο παίκτη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άϊντραχτ με 2-1, πέρα από τους τρεις βαθμούς και την πρωτιά στον όμιλο, έδωσε και ψυχολογία σε όλον τον ΠΑΟΚ, για τη συνέχεια…

Στο ματς της Πέμπτης, υπάρχουν πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ που διακρίθηκαν, αλλά αυτός που έκανε τους Γερμανούς να παραμιλάνε είναι ο γκολκίπερ του Δικεφάλου, Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος έκανε τρείς καταπληκτικές αποκρούσεις και απεσόβησε γκολ για την ομάδα του, κατεβάζοντας τα ρολά για τους επιθετικούς της Άϊντραχτ!

Ο Κοτάρσκι, με την εμφάνισή του στο ματς της Πέμπτης, ανέβασε ψηλά το κασέ του και απέδειξε ότι αποτελεί εγγύηση για τα γκολπόστ του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ στη Γερμανία ήδη άρχισαν από σήμερα να ασχολούνται μαζί του, με διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνισή του. Πάνω από 15 εκατομμύρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ εάν αποφασίσει να τον πουλήσει το προσεχές καλοκαίρι! 

  Φιλ Φόντεν: Καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Premier League (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: sfina.gr

ΔΑΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σπάιντερμαν” ο Μπρινιόλι όμως ζορίζει τον ΠΑΟ – Δεν έχουμε δει τίποτα από Αράο – Άλλαξε το DNA ο Γιοβάνοβιτς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: