Νικολακόπουλος: "Συνέχεια από Γερμανία και Σερβία για Ολυμπιακό, Μπόατενγκ και Στόιτς"


Νικολακόπουλος: “Συνέχεια από Γερμανία και Σερβία για Ολυμπιακό, Μπόατενγκ και Στόιτς”



Μπορεί αυτή τη στιγμή οι ελληνικές ομάδες να μην μπορούν να κάνουν μεταγραφές, όμως δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο στόχαστρό τους τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, αναφερόμενος αρχικά στις εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία, εκφράζοντας την άποψη πως πραγματική διαφορά θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο αν ο Φρόιντφελντ έφερνε δικούς του συνεργάτες.

Παράλληλα μίλησε για τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία και τη Σερβία σχετικά με τους Μπόατενγκ και Στόιτς, σημειώνοντας για τον Γερμανό στόπερ πως η ιστοσελίδα Fussball Europa σε δημοσίευμα που αναφέρει ως αποκλειστικό, ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον πρώην παίκτη της Μπάγερν.

Όσον αφορά στον Στόιτς η Telegraf γράφει πως σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα μας ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωσή του, με τον έμπειρο ρέπορτερ να προσθέτει ότι ο 25χρονος μέσος ήταν εκπληκτικός στον αγώνα των Πειραιωτών με τη Μπάτσκα Τόπολα και άρεσε πολύ στους ανθρώπους της ομάδας.

  Καμαρώνουν οι Ισπανοί για Ρεάλ, Τσάμπι Αλόνσο και Μεντιλίμπαρ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψέματα στο transfermakt για Πασχαλάκη – “Συναγερμός” στον Ολυμπιακό – Άμεσα συνάντηση με Μαρινάκη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: