Απάντησε σε όλα ο Παπαγιάννης – "Δύσκολο να φύγω από τον ΠΑΟ αλλά…" – Ο μεγάλος στόχος με Φενέρ


Απάντησε σε όλα ο Παπαγιάννης – “Δύσκολο να φύγω από τον ΠΑΟ αλλά…” – Ο μεγάλος στόχος με Φενέρ



Ο Έλληνας σέντερ μετά από πολλά χρόνια γύρισε… σελίδα στην καριέρα του αποχωρώντας από τους Πράσινους με προορισμό την τουρκική ομάδα και ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της Euroleague για αυτή την επιλογή του.

Γιώργος Παπαγιάννης: Δηλώσεις στην κάμερα της Euroleague έκανε ο Έλληνας σέντερ που αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με προορισμό τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει με την τουρκική ομάδα.

«Φυσικά ήταν δύσκολο να φύγω. Ο Παναθηναϊκός είχε και έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αισθάνομαι ότι όλοι το ξέρουν αυτό. Θέλησα να βάλω αυτή την πρόκληση στον εαυτό μου, για να δω πως είναι να βρίσκεται εκτός της “ζώνης ασφαλείας”. Το σπίτι είναι πάντα σπίτι, είναι πάντα πιο εύκολο. Από την ημέρα που ήρθα όλοι είναι υπέροχοι απέναντί μου, η ομάδα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι μία μεγάλη και ωραία πρόκληση για εμένα.
Ο υπέρτατος στόχος μας είναι να πάμε στο Final Four.

Ο κόσμος, η ομάδα, η διοίκηση θέλει να πάμε. Και εγώ. Αγωνίζομαι 8 χρόνια στη EuroLeague, φυσικά και θέλω να αγωνιστώ σε ένα. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, η EuroLeague γίνεται όλο και πιο δύσκολο κάθε χρόνο, αλλά η χημεία και οι φιλοδοξίες υπάρχουν. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για το επόμενο ματς και να έχουμε νοοτροπία νικητή», είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

  Ντέμης: «Δεν έχει πλάνο ο ΠΑΟ -Με παίκτες μόνο δεν...» Vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέρει τι κάνει ο Αταμάν – Γι’ αυτό “κατσάδιασε” τους παίκτες – Η σύγκριση με “Ζοτς” δείχνει… τίτλο! (Vids)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: