Ζέρβας: "Αυτό θα είναι μεγαλύτερο κέρδος από την πρωτιά στην Euroleague για τον Ολυμπιακό"


Ζέρβας: “Αυτό θα είναι μεγαλύτερο κέρδος από την πρωτιά στην Euroleague για τον Ολυμπιακό”



Όσα μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του ματς με την ΑΕΚ και της “διαβολοβδομάδας” στην Euroleague.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης (17:15) με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική της Basket League και της διαβολοβδομάδας της Euroleague μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, επεσήμανε ότι δεν θα είναι εύκολο το σημερινό ματς με την Ένωση για το πρωτάθλημα, τονίζοντας, παράλληλα ότι θα έχει τις ίδιες απουσίες (Γκος, ΜακΚίσικ, Σίκμα) η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Επίσης, έκανε την εκτίμηση ότι μόνο ο Γκος θα βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί στα δύο ματς της Ευρωλίγκα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει κανονική προπόνηση με επαφές πριν το ματς με την Αρμάνι.

Μάλιστα, με αφορμή τις απουσίες στον Ολυμπιακό, επισήμανε ότι πιο σημαντικό θα είναι για τους Πειραιώτες θα είναι από μία πιθανή πρώτη θέση στην Euroleague να μην προκύψουν άλλα προβλήματα.

  Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα μίλησε για το φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ήττα από την Μπαρτσελόνα και την κούραση που έβγαλε στο φινάλε ο Ολυμπιακός, ενώ έγινε κουβέντα για τη διαχείριση που έγινε στο ματς με τον Άρη το οποίο προηγήθηκε. Διότι καταπονήθηκαν παίκτες όπως ο Τόμας Γουόκαπ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Παράλληλα, για τον Ίγκνας Μπραζντέικις εξέφρασε την άποψη ότι είχε καλή εικόνα στο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αμετανόητος” ο Μπαρτζώκας – Περιμένει Ολυμπιακό ο Ναν, “χάνεται” ο Σβεντ – Πρόβλημα στο γόνατο ο Φαλ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: