Το απίστευτο στατιστικό του Παναθηναϊκού με λάθη και ασίστ – Άλλο όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα Αταμάν (Vid)


Το απίστευτο στατιστικό του Παναθηναϊκού με λάθη και ασίστ – Άλλο όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα Αταμάν (Vid)



Το Τριφύλλι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του με τον Εργκίν Αταμάν στο τιμόνι του και είναι πρωτοποριακό ένα στατιστικό που έχει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague.

Οι πράσινοι έχουν ρεκόρ 1-2 στην αρχή της διοργάνωσης, αφού έχουν επικρατήσει μόνο επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και έχασαν στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό και χθες στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσέ.

Περισσότερα λάθη, λιγότερες ασίστ

Το εκπληκτικό στατιστικό και στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός είναι πως σε κάθε αγώνα έχει περισσότερα λάθη, παρά ασίστ.

Στο αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ έδωσε 15 ασίστ και έκανε 19 λάθη, ενώ αμέσως μετά κόντρα στους Βαυαρούς είχε 12 ασίστ και 14 λάθη. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στην Τουρκία, όπου οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν μοίρασαν 11 ασίστ και υπέπεσαν σε 13 λάθη. Συνολικά, το τριφύλλι έχει μοιράσει 38 ασίστ σε τρία ματς στην Ευρωλίγκα και έχει κάνει 46 λάθη. Αν μη τι άλλο, καθόλου θετικό.

  ΠΑΟΚτσής για τον τελικό με Άρη: "Κλείσε τα μάτια και… ονειρέψου!"

Το πρόβλημα με τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ

Επίσης, ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει πρόβλημα στον… αέρα χάνοντας πάρα πολλά αμυντικά ριμπάουντ! Δεν είναι τυχαίο πως στην πρεμιέρα, ο Ολυμπιακός είχε 8 επιθετικά ριμπάουντ και μια εβδομάδα αργότερα η Μπάγερν μάζεψε 14 στο ΟΑΚΑ για να έρθει χθες η Φενέρμπαχτσέ και να πάρει 11 επιθετικά ριμπάουντ από τους πράσινους. Δηλαδή, οι αντίπαλοι του τριφυλλιού μαζεύουν μέσο όρο  11 επιθετικά ριμπάουντ, δημιουργώντας επιπλέον επιθέσεις για να σκοράρουν.

Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λύσει άμεσα ο Τούρκος τεχνικός, αν θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες και να πρωταγωνιστήσει στη φετινή διοργάνωση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ασίστ – λάθη

vs Ολυμπιακός 15-19

vs Μπάγερν Μονάχου 12-14

vs Φενέρμπαχτσε 11-13

Σύνολο: 38 ασίστ, 46 λάθη

Τα επιθετικά ριμπάουντ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

vs Ολυμπιακός 8

vs Μπάγερν Μονάχου 14

vs Φενέρμπαχτσε 11


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: