Νέα αποκάλυψη Γώγου: "Μία η γνωμάτευση, δεν την άλλαξα ποτέ – Κανένα θέατρο ο Χουάνκαρ" (audio)


Νέα αποκάλυψη Γώγου: “Μία η γνωμάτευση, δεν την άλλαξα ποτέ – Κανένα θέατρο ο Χουάνκαρ” (audio)



Ο Χρήστος Γώγος παραχώρησε συνέντευξη-“χείμαρρο” για όσα συνέβησαν χθες στο “Γ. Καραϊσκάκης”, κάνοντας αποκαλύψεις.

Την ύπαρξη δύο γνωματεύσεων για την κατάσταση της υγείας του Ισπανού μπακ διέψευσε ο γιατρός του ντέρμπι, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αποκάλυψε όσα έγιναν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μετά τη διακοπή του ντέρμπι.

Ο Χρήστος Γώγος τόνισε ότι ο Χουάνκαρ είχε αστάθεια και σε πρώτη φάση ανέφερε στον διαιτητή Μαρέσκα ότι η κατάστασή του δεν είναι καλή. Σταδιακά -σύμφωνα με τον ίδιο- η κατάσταση του βελτιώνονταν αλλά δεν μπορούσε να πάρει απόφαση για το αν ο παίχτης είναι σε θέση να συνεχίσει, χωρίς να γίνουν πρώτα εργαστηριακές εξετάσεις.

Παράλληλα ο κ. Γώγος ξεκαθάρισε ότι δε δέχτηκε την παραμικρή πίεση, ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά, ενώ απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο ακραίος αμυντικός του Τριφυλλιού να προσποιείται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Μάλιστα, τόνισε πως στην πρώτη εξέταση ο παίκτης του Παναθηναϊκού είχε απώλεια ακοής.

Τέλος, ο γιατρός του αγώνα δεν έκρυψε την πικρία του για τον καννιβαλισμό προς το πρόσωπο του που ακολούθησε τη διακοπή του αγώνα.

  Συνεχίζεται η αγωνία για Μουργκ στον ΠΑΟΚ - Τα τελευταία δεδομένα για Άρη

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η γνωμάτευση του γιατρού: “Οριζόντιο νυσταγμό και έκπτωση ακοής – Χουάνκαρ και ΠΑΟ ήθελαν νοσοκομείο”

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: