Μεταγραφική αποκάλυψη Αταμάν και ατάκα για Ναν!


Μεταγραφική αποκάλυψη Αταμάν και ατάκα για Ναν!



Τι δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σχετικά με τα σενάρια των τελευταίων ωρών, που θέλουν τους Πράσινους να κινούνται για την απόκτηση του Κέντρικ Ναν.

Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε για το θέμα του Κέντρικ Ναν και τόνισε πως οι Πράσινοι δεν έχουν πάρει ακόμα τις τελικές τους αποφάσεις για μεταγραφή, εξετάζοντας αρκετούς παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Λαυρίου:

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ θετικός. Έδειξε βελτιωμένος και αυτό είναι κάτι που επισήμανε και ο Εεργκίν Αταμάν. «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλά και στην αρχή η άμυνά μας ήταν καλή και πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχθήκαμε πολλούς πόντους, ειδικά στο ένας εναντίον ενός, πέτυχαν μεγάλα τρίποντα και επέστρεψαν στο ματς. Χαλαρώσαμε και δεν έπρεπε» είπε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε « Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί. Ανοίξαμε τη διαφορά, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και είχαμε αυτοπεποίθηση. Μπορεί το Λαύριο να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αλλά είδα βελτίωση στους παίκτες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Ερνάνγκομεθ στη θέση του σμολ φόργουορντ είπε: «Μετά το πρόβλημα με τον Παπαπέτρου που θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες ο πρώτος μας στόχος είναι να καλύψουμε το κενό του. Ο Μήτογλου επέστρεψε και θα καλύψει το «4», οπότε στο «3» μαζί με τον Γκριγκόνις θα μπορεί να βοηθήσει. Βέβαια δεν είναι εύκολο. Ο Χουάντσο ακόμα μαθαίνει τη θέση. Θα προσπαθήσουμε. Στην Ευρωλίγκα μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα μπορέσουμε να το κάνουμε για μερικά λεπτά».

  "Καρπός"... του έρωτα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ ο Γκρίνφελντ

Για πιθανότητα μεταγραφής και την περίπτωση του Κέντρικ Ναν είπε: «Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτη. Μας έχουν προτείνει κάποιους παίκτες, αλλά δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή… Ναν στον ΠΑΟ φέρνει την πρώτη αποχώρηση – “Καμπάνα” για Γκραντ, ποιον διώχνει ο Αταμάν

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: