Δημοσίευμα… φωτιά από το εξωτερικό – Γνωστή ομάδα ενδιαφέρεται για ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ


Δημοσίευμα… φωτιά από το εξωτερικό – Γνωστή ομάδα ενδιαφέρεται για ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Όλο και περισσότερα είναι τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό που αναφέρονται σε ενδιαφέρον συλλόγων εκτός Ελλάδας για παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Θέμα μεταγραφής του Αλί Σαμάτα από τον ΠΑΟΚ στη Στεάουα προκύπτει από δημοσίευμα στη Ρουμανία. Ο Τανζανός φορ του Δικεφάλου μπήκε, σύμφωνα με αυτό, στο στόχαστρο της ομάδας του Βουκουρεστίου.

Το θέμα έφερε στο προσκήνιο η ιστοσελίδα prosport.ro σημειώνοντας ότι η ρουμανική ομάδα έκανε πρόταση 800 χιλιάδων ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Σαμάτα που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Δικέφαλο. «Κάναμε πρόταση για επιθετικό, να δούμε τι απάντηση θα έχουμε. Είναι από το εξωτερικό. Δεν δίνω εκατομμύρια. Μέχρι και ένα εκατομμύριο. Έκανα προσφορά 800.000 ευρώ. Είναι από το εξωτερικό. Είναι από την Αφρική, αλλά όχι από τη Νότια Αφρική», είπε ο Τζίτζι Μπεκάλι προ ημερών στη Fanatic.

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα που σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα «φωτογραφίζει» τον παίκτη του ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι ο Σαμάτα ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα του προκειμένου να της δώσει περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου στη Ρουμανία.

  Η ΑΕΚ ελπίζει για "άλμα" στους ισχυρούς του Conference

Ο Τανζανός που είναι στα 30 του χρόνια και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, έχει βελτιώσει την εικόνα του σε σχέση με το νωθρό ξεκίνημα του στον ΠΑΟΚ αλλά χωρίς να έχει πείσει για την εκτελεστική του δεινότητα. Σε 18 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει τρία γκολ και μία ασίστ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal Μαρινάκη με Ζόρζε Μέντες – Φέρνει τον επόμενο Ποντένσε – Στα γραφεία για υπογραφές top όνομα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: