
Νέο σενάριο από Γαλλία – “Θέλει τον Σαλάχ ο Ολυμπιακός”
Οι Γάλλοι… ανάβουν φωτιές στους οπαδούς των Πειραιωτών, κάνοντας λόγο για ένα ακόμα ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα μετά τον Ζέλσον Μαρτίνς.
Ολυμπιακός: H έγκυρη γαλλική εφημερίδα “Equipe” τοποθετεί τον Ολυμπιακό στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ιμπραΐμ Σαλάχ της Ρεν.
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει επίσης από Φέγενορντ, Λέστερ, Τουλούζ και Λοριάν.
Ο 22χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ και το τελευταίο διάστημα έχει δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται αισθητά, μετά την πρόσληψη του Ζουλιέν Στεφάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεν.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαλάχ έχει σκοράρει φέτος 4 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού σε ματς για τους ομίλους του Europa League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καρβαλιάλ… δικαιώνει Γιοβάνοβιτς – “Τελειώνει” Αλεξανδρόπουλο για τον ίδιο πάλι λόγο – “Καψόνι” στη Λαμία!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
“Φούντωσε” τα σενάρια ο Γιάννης: “Μου αρέσει να παίζω στη Νέα Υόρκη!” (Vid)
-
“Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο για Βιτόρια στον Παναθηναϊκό”
-
Οι αποφάσεις Αλαφούζου, Βιτόρια – Αποχωρήσεις, μεταγραφές & οι ηλικίες