Ο πρόεδρος της Παρτιζάν κατά οπαδών του ΠΑΟ: "Ντροπιαστικό πανό στο ΟΑΚΑ, μείνετε εκτός"! (ΦΩΤΟ)


Ο πρόεδρος της Παρτιζάν κατά οπαδών του ΠΑΟ: "Ντροπιαστικό πανό στο ΟΑΚΑ, μείνετε εκτός"! (ΦΩΤΟ)



Πώς ξεκίνησε η κόντρα των δύο ομάδων και πανό στις εξέδρες…

Επίσημη αντίδραση από την Παρτιζάν υπήρξε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την ήττα των Σέρβων.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού κατά την διάρκεια του αγώνα σήκωσαν ένα τεράστιο πανό με αναφορά προφανώς σε οπαδικά επεισόδια, απαντώντας ουσιαστικά σε ένα άλλο υβριστικό πανό που είχαν σηκώσει στα ελληνικά οι οπαδοί της Παρτιζάν.

«Σας… τρέξαμε εμείς, σας έτρεξε η Κροατία. Τα αδέρφια σου είναι κλειδωμένα στο σχολείο», έγραφε ένα πανό που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ωστόσο με μήνυμα του στα social media θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα το βράδυ της Παρασκευής.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη που άξιζε και τη μάχη της ομάδας μας στον μεγάλο αγώνα. Θέλω να πω στον συγγραφέα αυτού του ντροπιαστικού μηνύματος ότι η Παρτιζάν είναι ένας σύλλογος gentleman και η Σερβία είναι πάντα ένας καλός οικοδεσπότης! Αντιμετωπίστε τις απογοητεύσεις σας κάπου αλλού, αφήστε τον αθλητισμό να συνεχίσει να είναι τόσο όμορφος όσο είναι», έγραψε χαρακτηριστικά.

  Ιμπάκα, Μότλεϊ ή σπουδαίος NBAer στο ΟΑΚΑ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: