
Δεν πίστευε ο Λοντίγκιν όσα έγιναν στο πέναλτι του Ιωαννίδη – ’’Να ’το, όχι ρε γαμ@τ@’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν σίγουρος πως ο Φώτης Ιωαννίδης θα σκοράρει, αλλά αυτό δεν έγινε.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μέσα στην Λεωφόρο από τον Ατρόμητο για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και όπως είναι λογικό, οι Πράσινοι ήταν απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα.
Η παρακάμερα του PAO TV κατέγραψε τις αντιδράσεις του πάγκου πριν και κατά τη διάρκεια του ματς, με όλους τους ανθρώπους του πάγκου να ζουν στα… κόκκινα τον αγώνα και να μην μπορούν να πιστέψουν το πόσες ευκαιρίες χάθηκαν.
Η ατάκα του Λοντίγκιν ήταν χαρακτηριστική, με τον Ρώσο να λέει: «Να ‘το, όχι ρε γαμ@τ@» στη φάση του χαμένου πέναλτι ενώ και οι υπόλοιποι δεν το είχαν συνειδητοποιήσει!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα έχει… δράμα στην Τούμπα – “Φτιαγμένος” για ΠΑΟΚ ο Μπακασέτας – Πανωλεθρία Μπερνάρ, ρίσκα Ούγκο!
Δείτε το βίντεο:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Η Euroleague δεν έκανε πράξη την επιθυμία Γιαννακόπουλου για το ΠΑΟ – Εφές!
-
“Πακέτο” με Άρνολντ: Ο παίκτης που θέλει η Ρεάλ για… τείχος στην άμυνα!
-
Το παίρνει πάνω του ο Κλοπ! Ο γνωστός τεχνικός που μιλάει για Λειψία