
Ανατροπή! Είδηση της τελευταίας στιγμής για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Τι ανακοινώθηκε σήμερα από πλευράς COSMOTE ΤV εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι στη Λεωφόρο (21:00).
Ανατράπηκαν τα δεδομένα όσον αφορά στην περιγραφή του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό την Κυριακή (4/2, 21:00) στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης.
Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ο αγώνας θα έχει κανονικά περιγραφή, αφού οι δημοσιογράφοι της COSMOTE TV αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργία τους.
Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση αναμενόταν να διεξαχθεί δίχως περιγραφή, αφού την Παρασκευή (2/2) οι εργαζόμενοι της COSMOTE εξήγγειλαν απεργία, εντούτοις το Σάββατο (3/2) υπήρξαν νέες εξελίξεις, οι οποίες οδήγησαν στην αναστολή αυτής, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει κανονικά σπικάζ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη των Big-4 για Σουπερλιγκάτο επιθετικό – Τιμή πώλησης 1.5 εκατ. – Αρπάζει παίκτη από Ηρακλή ο ΠΑΟΚ!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Τι πρόβλημα είχε ο Χουάντσο με Εφές- Τα νεότερα για την κατάστασή του
-
Δεν τον… βλέπει πια ο Λουτσέσκου – Αποχώρηση από την Τούμπα
-
Ο Γιαννακόπουλος γιόρτασε την πρόκριση με το γούρι του, την κόρη του (ΦΩΤΟ)