Η εξήγηση Τσακίρη: "Γι’ αυτό βλέπει στόπερ τον Χατζισαφί ο Αλμέιδα – Τι ισχύει με Πισάρο"


Η εξήγηση Τσακίρη: “Γι’ αυτό βλέπει στόπερ τον Χατζισαφί ο Αλμέιδα – Τι ισχύει με Πισάρο”Τον λόγο που προορίζεται για στόπερ από τη νέα σεζόν ο Χατζισαφί και τα δεδομένα για το πώς αντιμετωπίζει ο Ματίας Αλμέιδα την περίπτωση Πισάρο εξήγησε ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Λαμία -αλλά και το μέλλον συγκεκριμένων παικτών όπως οι Χατζισαφί και Πισάρο- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο (και με αφορμή την πιθανότατη παραμονή Κάλενς) εξήγησε τον λόγο που ο Ιρανός προορίζεται για στόπερ από τον Ματίας Αλμέιδα.

Στάθηκε λοιπόν στο γεγονός ότι είναι αριστεροπόδαρος (στοιχείο που είναι σπανιότερο σε κεντρικούς αμυντικούς) και στη δυνατότητα που έχει να χτίζει παιχνίδι από πίσω, ακόμα και με μεγάλες διαγώνιες μπαλιές.

Όσο για τον Μεξικανό, συμφώνησε πως δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ωστόσο τόνισε ότι παίκτες που έρχονται από το MLS χρειάζονται μήνες προσαρμογής και στο πίσω μέρος του Αλμέιδα υπάρχει το πώς θα μπορούσε να παρουσιαστεί, έχοντας κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κλειδώνει” στόπερ η ΑΕΚ! Συνταγή… Τσούμπερ – Δεν βγαίνει από την άμυνα


Πηγή
  Αποκαλύψεις για Βόλο! Οι διάλογοι στα αποδυτήρια, η Φραπάρ και η φυγάδευση
 

Διαβάστε επίσης: