Κουβέντα για Παναθηναϊκό! Αποκάλυψη από Χρήστο Μπούρμπο: "Αυτό θα άλλαζα στην καριέρα μου"


Κουβέντα για Παναθηναϊκό! Αποκάλυψη από Χρήστο Μπούρμπο: "Αυτό θα άλλαζα στην καριέρα μου"



Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την φετινή προοπτική του Άρη, τον Άκη Μάντζιο και αποκάλυψε τι θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω.

«Οι απόψεις διίστανται. Του ποδοσφαιριστή είναι ένα επάγγελμα που κοιτάμε τις καλύτερες απολαβές. Εγώ θα επέλεγα τις 150.000 και να ήμουν πρώτη επιλογή γιατί αυτό κάποια στιγμή θα το εξαργυρώσεις. Πάντα βλέπουμε, φυσικά, το καλύτερο συμβόλαιο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το «έπαιξα 10 παιχνίδια και πάω να πάρω πολλά λεφτά» εγώ το έχω αλλιώς στο μυαλό μου. Πρώτα πρέπει να ωριμάσεις. Είδαμε με τον Ρέτσο τι έγινε, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Μπορεί αυτή η βιασύνη να είναι αρχή του κακού, να πάει ένας παίκτης κάπου για μία χρονιά και μετά να χαθεί. Είναι, βέβαια, όλα υποκειμενικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που πήγαν στο εξωτερικό και δικαιώθηκαν. Μπορεί ο προπονητής να σε πιστέψει και να σε βάλει κατευθείαν. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα.

Αν εγώ ήμουν 20-21 θα ήθελα να αγωνιστώ σε μία ομάδα που θα μπορούσε να με αναβαθμίσει και μετά από 1-2 σεζόν θα το ξαναέβλεπα. Είχα πάει στην ΑΕΚ 20 χρονών από μία ομάδα β’ εθνικής και πήρα και χρήματα. Τώρα, βέβαια, τα δίνουν πιο απλόχερα».

Τόνισε ότι: «Αν ξεκινούσα τώρα την καριέρα μου, επειδή στο παρελθόν έχασα λεφτά θα τα έκανα όλα… αντίθετα, θα κοιτούσα περισσότερο τα χρήματα. Δυστυχώς, εγώ είμαι συναισθηματικός και δεν τα βλέπω τα πράγματα τόσο εμπορικά».

Ρωτήθηκε για την προτίμηση που έχει για αντίπαλο του Άρη στον τελικό: «Τον Ολυμπιακό θα ήθελα (γέλια). Τον ΠΑΟΚ θεωρώ, γιατί αυτό το ματς θα έχει μία άλλη αίγλη, μία άλλη αντιπαλότητα, άλλο πάθος, είναι άλλη η ιδιοσυγκρασία σε αυτά τα παιχνίδια. Επειδή έχω βιώσει την ομάδα από μέσα, θα ήθελα μία νίκη σε τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

  Το ξεκαθάρισε ο Γιαννακόπουλος για τα διαρκείας: "Άλλο ΟΑΚΑ του χρόνου"

Πρέπει να έχει πίεση ο Άρης, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες με στόχους. Πρέπει οι παίκτες να μάθουν να την διαχειρίζονται. Ολοι ξέρουν που πηγαίνουν».

Κατέληξε λέγοντας για τον Άκη Μάντζιο: «Η άποψή μου για τον Μάντζιο είναι καλή, είναι αδικημένος και από τον Άρη όταν έφυγε ήταν άδικο. «Κολλάει» σε αυτή την ομάδα και η φετινή του πορεία είναι θετική. Η μοίρα των Ελλήνων προπονητών και παικτών είναι αυτή. Υπάρχει μία ξενομανία».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: