
Κώστας Ραπτόπουλος: ’’Θα παίξω νίκη του ΠΑΟ με Ολυμπιακό”
Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τις προβλέψεις του για τα σπουδαία ματς στην πρεμιέρα των πλέι οφ.
O γνωστός δημοσιογράφος, Κωστής Ραπτόπουλος έκανε την πρόβλεψη του για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής στα πλέι οφ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει να φρεσκάρεται τώρα και πιστεύω ότι δεν θα είναι κακός στα πλέι οφ. Καταρχάς πήραν ανάσες τα χαφ του, μπήκε καλύτερα ο Ιωαννίδης, Παλάσιος και Μπερνάρ είναι σε καλή κατάσταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη – Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε – Δεν… καταλαβαίνει ο Μαρινάκης”
Αν ο Αλλάχ φωτίσει τον Τερίμ και βάλει τον Σένκεφελντ στόπερ μαζί με τον Αράο. Να βάλει τον Τσέριν στα χαφ. Τον Ζέκα μαζί του και θα τον βάλεις πάνω στον Φορτούνη. Εγώ το ματς θα το παίξω διπλό και όβερ, αυτό βλέπω και εδώ θα είμαστε».
Όσα είπε για την επικείμενη αγωνιστική:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Εξελίξεις στον ΠΑΟ: “Πιθανό να φύγει ο Ιωαννίδης, θα πάρει Ουναΐ αν…”
-
Έτοιμη για Ευρωπαία η Θέλτα – Διπλό με Ρεάλ Σοσιεδάδ (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Deadline Ολυμπιακού για Μιλουτίνοφ, μεγάλες προτάσεις – “Πόρτα” Παπαγιάννη!