Οι δύο απουσίες του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με ΠΑΟ


Οι δύο απουσίες του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με ΠΑΟ



Αντίστροφη μέτρηση για τον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την κατάσταση σχετικά με τους τραυματίες της ομάδας να έχει ξεκαθαρίσει.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Στον απόηχο από τους εορτασμούς για τα 110 χρόνια ζωής του Άρη ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 προανήγγειλε πως σε δύο χρόνια η πόλη θα ζήσει ανάλογες στιγμές μιας και τότε συμπληρώνει ένα αιώνα ζωής ο Δικέφαλος του Βορρά.

«Έγιναν ωραίες εκδηλώσεις από τον Άρη για τα γενέθλια του συλλόγου, αυτές οι γιορτές κατευνάζουν και τα πάθη στην πόλη. Θα γίνουν όμως ωραία πράγματα, μεγάλα πράγματα, σε δύο χρόνια από τώρα που ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής», ανέφερε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο εν όψει Παναθηναϊκού: «Οι τραυματίες μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα. Ο Μιχαηλίδης, που έχασε τον πατέρα του, ο Σάστρε, ο Οζντόεφ και ο Τσιγγάρας, ενώ μένουν έξω ο Μπάμπα και ο Εκόνγκ. Ο τελευταίος δεν πρόκειται να επιστρέψει στα playoffs. Από Τετάρτη θα επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς. Έρχονται τέσσερα μεγάλα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη: Με αυτούς πάει στον τελικό με Γεωργία η Εθνική – Εκτός παίκτης που βγάζει… μάτια!


Πηγή
  Παναθηναϊκός: "Χουνέρι" στον Παναθηναϊκό με Ντραγκόφσκι!
 

Διαβάστε επίσης: