Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά: Θέμα και με τον τελικό Κυπέλλου;


Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος-Κηφισιά: Θέμα και με τον τελικό Κυπέλλου;



Συνεχίζονται τα προβλήματα σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα του ελληνικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα αγώνας της αγωνιστικής να γίνει χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

ΔΕΑΒ: Επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων και η  Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας όπως έγινε γνωστό προχώρησε σε έλεγχο όλων των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τα επτά ματς σε play off και play out, με αποτέλεσμα να μην δώσει το ΟΚ για την ύπαρξη θεατών στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο είναι προγραμματισμένο να το Σάββατο (30/3) το ντέρμπι παραμονής μεταξύ Βόλου και Κηφισιάς, μιας και όπως ανακοινώθηκε «δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις»

Μετά και τη συγκεκριμένη εξέλιξη, δημιουργούνται απορίες σχετικά με την υποψηφιότητα του Πανθεσσαλικού να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στις 18 Μαΐου.

Εφόσον οι κάμερες του Πανθεσσαλικού δεν λειτουργούν βάσει των προδιαγραφών που έχουν τεθεί, αυτομάτως καταλαβαίνει κανείς πως η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου σε αυτό το γήπεδο παρουσία οπαδών τίθεται εν αμφιβόλω.

«Με την υπ΄ αριθμ. 10/27-03-2024 απόφασή της η ΔΕΑΒ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ» στις 30/3/2024, για το πρωτάθλημα της 2 ης αγωνιστικής των Playout της Super League 2023/2024. Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1 ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024», ανέφερε η σχετική απόφαση της ΔΕΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντί για ΠΑΟ, Ολυμπιακό ο Έβανς με τεράστιο συμβόλαιο – Επόμενοι… Λόιντ και Έλληνας – 2 ηχηρές αποχωρήσεις!


Πηγή
  Φωνές Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού:Θέλω cojones!
 

Διαβάστε επίσης: