Νέα ανακοίνωση… φωτιά Μπέου: "Έκθετοι αν ορίσουν Διαμαντόπουλο"


Νέα ανακοίνωση… φωτιά Μπέου: “Έκθετοι αν ορίσουν Διαμαντόπουλο”



Ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά και σχετικά με το ποιος διαιτητής θα είναι στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) η ΠΑΕ Βόλος, σχετικά με τις φήμες για τον ορισμό του Διαμαντόπουλου.

Βόλος: Πολύ έντονες είναι οι αντιδράσεις στην ομάδα της Μαγνησίας σχετικά με τις φήμες περί ορισμού του διαιτητή Διαμαντόπουλου, στο κρίσιμο παιχνίδι με την Κηφισιά, το Σάββατο (30/3), με την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά να οριστούν ξένοι διαιτητές στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια των play out της Super League.

«Τόσο ο Μάνταλος όσο και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος οφείλουν να εξηγήσουν πως γνωρίζει ο έγκριτος δημοσιογράφος και μη εξαιρετέος Θωμαΐδης τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα Βόλος-Κηφισιά, πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Αλήθεια, το γεγονός αυτό παραπέμπει ή όχι σε διαπλοκή; Καλό θα ήταν να μας το απαντήσουν οι αρμόδιοι.

Εάν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο και επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε αναμφίβολα είναι εκτεθειμένη τόσο η ΚΕΔ και ο Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ και το λόγο από δω και πέρα θα έχει η Δικαιοσύνη.

Παράλληλα βέβαια, οφείλει η ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Σταύρος Μάνταλος να προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου από τον αγώνα Βόλος – Κηφισιά και τον ορισμό νέου διαιτητή, το όνομα του οποίου επιβάλλεται να το μάθουμε όλες οι πλευρές ταυτόχρονα», αναφέρει η ΠΑΕ Βόλος.

  Ανασύνταξη και στροφή στα ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε ελεύθερο καλύτερο από Μπερνάρ ο ΠΑΟ – “Τρομερή ποιότητα, τακτική αντίληψη – Ενδιαφέρον από Ιβηρική”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: