Νικολακόπουλος: "Η αίσθηση για την 11άδα και ο πονοκέφαλος με Μασούρα"


Νικολακόπουλος: “Η αίσθηση για την 11άδα και ο πονοκέφαλος με Μασούρα”



Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βλέπει τους διεθνείς του Ολυμπιακού να επανέρχονται από τις εθνικές τους ομάδες και έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις σχετικά με την ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων στο ντέρμπι με την Ένωση.

Ολυμπιακός: Για τις πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ σχετικά με την ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, λέγοντας ότι θα μοιάζει με αυτή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το ερωτηματικό να είναι αν τελικά θα επιστρέψει ο Πασχαλάκης ή θα παραμείνει ο Τζολάκης.

Παράλληλα τόνισε πως είναι πονοκέφαλος για τον Βάσκο είναι το γεγονός ότι ο Μασούρας έπαιξε και στα 210 λεπτά των αγώνων της Εθνικής και υπάρχει ζήτημα διαχείρισης, ενώ ο δεύτερος ακούει στο όνομα Αλεξανδρόπουλος που δεν έχει αγωνιστεί εδώ και 25 μέρες και θεωρείται σχεδόν απίθανο να παίξει με την ΑΕΚ.

Τέλος ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι από την Πέμπτη (28/3) ο Ολυμπιακός θα έχει διαθέσιμο και τον Ελ Κααμπί, που είναι ο τελευταίος διεθνής που επιστρέφει, ενώ την Τετάρτη (27/3) ο Κάρμο προπονήθηκε κανονικά τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

  Ώρα για F4! Πότε παίζουν τη M. Εβδομάδα ΠΑΟ και Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Μεντιλίμπαρ σε Αλμέιδα – Η μεγάλη αλλαγή στην 11αδα Ολυμπιακού – “Άλλη” ομάδα στη Φιλαδέλφεια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: