Δεν κάνει… πίσω ο Μάντζιος!


Δεν κάνει… πίσω ο Μάντζιος!



Μπορεί οι Κίτρινοι να έχουν μπροστά τους αγώνες τόσο για το πρωτάθλημα όσο και τον τελικό Κυπέλλου όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν κάνει πίσω στις επιλογές του.

Άρης: Αν και προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον ήταν «παρών» στην Πλατεία Αριστοτέλους, βρέθηκε μάλιστα στη σκηνή με την υπόλοιπη ομάδα και η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του ήταν λιγάκι απρόσμενη. Βάσει του τελευταίου… επεισοδίου στη δική του πολύκροτη υπόθεση, ο Σουηδός ήταν στην πατρίδα του και διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του στην Γκέτεμποργκ. 

Η εκδοχή να χάλασε για λόγους εφορίας θεωρείται η πιθανότερη, επί της ουσίας όμως ο 29χρονος winger παραμένει με συμβόλαιο στους «κίτρινους» και μάλιστα, στο τελευταίο διάστημα προπονείται κανονικά για την ομάδα. Η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και γενικώς στην καθημερινότητα της ομάδας είναι υποδειγματικά. Παρότι ο ίδιος δεν «κόλλησε» σε αυτή και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, λειτουργεί υποστηρικτικά προς τους συμπαίκτες του επιδεικνύοντας σωστή νοοτροπία.

Προς το παρόν παραμένει εκτός rotation αλλά σε περίπτωση που στις επόμενες εβδομάδες ανακτήσει το χαμένο αγωνιστικό επίπεδό του, δεν αποκλείεται ο Ακης Μάντζιος να αποφασίσει να του δώσει λεπτά συμμετοχής καθώς θα χρειαστεί να κάνει διαχείριση υλικού στα Playoffs με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

  Διέλυσε με 4αρα τη Μπράιτον η Σίτι και "βλέπει" τίτλο

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ανατροπή με τον τελικό – Χωρίς κόσμο Παναθηναϊκός και Άρης για… απίθανο λόγο!!!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: