Διαστημική Εφές! Διέλυσε τη Μπασκόνια στη Βιτόρια και αγκάλιασε τα play in


Διαστημική Εφές! Διέλυσε τη Μπασκόνια στη Βιτόρια και αγκάλιασε τα play in



Πραγματοποιώντας μια απίστευτη εμφάνιση η τουρκική ομάδα μετά το 2/2 στη Διαβολοβδομάδα πέρασε σαν… αέρας και από τη Χώρα των Βάσκων διαλύοντας με 97-76 τη Μπασκόνια και έκαναν… άλμα στην προσπάθεια για να προλάβουν τα play in, με τους Λάρκιν και Κλάιμπερν να είναι εκπληκτικοί για την Εφές σημειώνοντας 28 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Euroleague: Η Αναντολού Εφές πέρασε δια περιπάτου από την «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» νικώντας με 97-76 την Μπασκόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Μια νίκη η οποία της ανοίγει πλέον την πρώτη δεκάδα και τα play in. Το δίδυμο Λάρκιν και Κλάιμπερν ήταν η βάση της επικράτησης της Εφές με τον πρώτο να βάζει 28 πόντους και τον δεύτερο 20.

Μια νίκη άνετη και εύκολη με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο. Η Εφές είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το ματς, αν εξαιρέσουμε το τέλος του 2ου δεκαλέπτου όταν με ένα 8-0 με δύο τρίποντα του Ρογκαβόπουλου, η Μπασκόνια μείωσε σε 44-49.

Στο 3ο δεκάλεπτο όμως η Εφές πίεσε στην άμυνα βρήκε λύσεις από Οσμάνι και Τζόουνς στην επίθεση και έκανε ένα επιμέρους 28-8 για να καθαρίσει το ματς, με την Μπασκόνια να μην μπορεί να επιστρέψει από εκείνο το σημείο και μετά.

  "Τελικός για ΑΕΚ - Μπορεί να αλλάξει και όλη η 4άδα μπροστά"

Μια Μπασκόνια που αντιμετωπίζει εκτός Ρεάλ και Βίρτους και πλέον κινδυνεύει να μείνει και εκτός δεκάδας ανάλογα φυσικά και τα αποτελέσματα των άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακάλυψε τον… νέο Άντζα ο Ολυμπιακός – Στόπερ 400.000, ύψους 1.90μ. – Έκανε… restart ο Βρουσάι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: