Ξεκάθαρη θέση Τσακίρη! Έτσι γίνεται φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ


Ξεκάθαρη θέση Τσακίρη! Έτσι γίνεται φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ



Η Ένωση προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και ο Ματίας Αλμέιδα ότι στα επερχόμενα παιχνίδια κρίνονται πολλά όσον αφορά την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στη Νέα Φιλαδέλφεια και την προετοιμασία της Ένωσης μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 τονίζοντας ότι το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους, όσο και τα επόμενα με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικά, ενώ οι Κιτρινόμαυροι αν εκεί πάρουν 6 με 9 βαθμούς γίνονται φαβορί για τον τίτλο.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ  αναφέρθηκε στην προετοιμασία που διεξάγεται με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει για πρώτη φορά φέτος άπαντες στη διάθεσή του, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του Θωμά Μαύρου στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, όπως και για το σλόγκαν για τα 100ά γενέθλια του συλλόγου από την ίδρυσή του και τις προετοιμασίες που γίνονται για τη μεγάλη κιτρινόμαυρη γιορτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φταίει και ο ίδιος ο Μπακασέτας για την κριτική και… Φορτούνη – Δεν γίνεται ο Πογέτ να αγνοεί Τζόλη, Παυλίδη!


Πηγή
  Φωνές Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού:Θέλω cojones!
 

Διαβάστε επίσης: