Χωρίς… φρένο η Φενέρ! Διέλυσε την Άλμπα με μυθικό Χέις Ντέιβις


Χωρίς… φρένο η Φενέρ! Διέλυσε την Άλμπα με μυθικό Χέις Ντέιβις



Η τουρκική ομάδα ήταν σαρωτική απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, στην Κωνσταντινούπολη, για την 32η αγωνιστική της Euroleague και την διέλυσε με 103-68, έχοντας τον Νάιτζελ Χέις Ντέιβις να πραγματοποιεί εμφάνιση… ζωής, έχοντας 9 εύστοχα τρίποντα και σημειώνοντας 50 πόντους, με τη Φενέρ μετά από αυτό το αποτέλεσμα να συνεχίζει τη… μάχη με Ολυμπιακό, Μονακό και Παναθηναϊκό για μια θέση στην πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκειας και το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague.

Euroleague: Σε μία βραδιά που ο ρέκορντμαν Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τα αγωνιστικά… κατορθώματα του, η Φενερμπαχτσέ δεν αγχώθηκε απέναντι στην ουραγό Άλμπα Βερολίνου στην Πόλη, διατηρώντας με ρεκόρ 20-12 τη θέση της στην εξάδα (6η), που δίνει την απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague

Η τουρκική ομάδα συνέτριψε με 103-68 τους Γερμανούς (ρεκόρ 5-27), για την 32η αγωνιστική, με τον Αμερικανό να φανερώνει τις προθέσεις του από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν μέτρησε 18 πόντους με 7/9 σουτ εντός πεδιάς.

  Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έθεσε ερωτήματα για τον Μπολτάουζερ

Με το αγωνιστικό να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα από νωρίς, καθώς η Άλμπα σήκωσε λευκή πετσέτα από το πρώτο δεκάλεπτο, ο Χέις-Ντέιβις έδωσε μία μοναδική παράσταση και με 50 πόντους (career high), έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ιστορία της Euroleague που τελειώνει αγώνα με… πενηντάρα και ο παίκτης με τους περισσότερους σε έναν αγώνα, καθώς προσπέρασε τους 49 που είχε φορτώσει ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές το καλάθι της Μπάγερν Μονάχου, τον Δεκέμβριο του 2023. 

Το ρεκόρ του Αμερικανού, ο οποίος σημείωσε επίσης career high σε index (46) και εύστοχα τρίποντα (9), ολοκληρώθηκε στα 18.8΄΄ πριν από τη λήξη!

Τα δεκάλεπτα: 34-18, 52-40, 83-53, 103-68

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συμφωνία Μαρινάκη-Φρέιτας αλλάζει το πλάνο του Ολυμπιακού – “Υποχρεωτική” πώληση 50 εκατ. στην Αγγλία!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: