Ξέρει τι κάνει ο Λουτσέσκου! Για αυτό αποθέωσε τώρα Κουλιεράκη, Ντέλια


Ξέρει τι κάνει ο Λουτσέσκου! Για αυτό αποθέωσε τώρα Κουλιεράκη, Ντέλια



Η σχέση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη και η διαχείριση που κάνει είναι ένα ζήτημα που συχνά πυκνά σχολιάζεται από τον κόσμο. 

ΠΑΟΚ: Η σχέση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη και η διαχείριση που κάνει είναι ένα ζήτημα που συχνά πυκνά σχολιάζεται από τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να κρατά μαστίγιο και καρότο από την πρώτη στιγμή που τους έδωσε την δυνατότητα να παίξουν στη πρώτη ομάδα, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να ωριμάσουν.

Κατά καιρούς, μάλιστα, φάνηκε να ρίχνει πολύ τους τόνους για εκείνους-προσωπικά δεν συμφώνησα σε ορισμένες περιπτώσεις-αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε στον 55χρονο τεχνικό ότι αυτός έχει το βάρος της ευθύνης να προοδεύσουν και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάνε άσχημα.

Προχθές, όμως, στην συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό podcast, για πρώτη φορά μίλησε με τόση θέρμη και για τους δύο. Ήταν σε επίπεδο ώθησης, πολλά κλικ πιο πάνω σε σχέση με προηγούμενες τοποθετήσεις του για τα δύο μεγάλα ταλέντα του ΠΑΟΚ. 

  Ζίβκοβιτς: "Θέλουμε τον τίτλο"

Θυμίζω, για τον Κουλιεράκη είπε: «Έγινε βασικός πέρσι σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός», ενώ για τον Κωνσταντέλια «Έγινε βασικός στα 19 του, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο που παίζει στο «10» και στα άκρα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει κατευθύνσεις, να παίζει με πρόσωπο στην εστία, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο. Υστερεί ακόμα σε πνευματική δύναμη για να θέλει να είναι αποφασιστικός. Είναι λίγο ρομαντικός, λίγο ποιητής του ποδοσφαίρου γιατί λέει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος όταν παίζει. Αυτό είναι αλήθεια αλλά πρέπει και να κερδίζεις».

Δεν θεωρώ το τάιμινγκ τυχαίο. Διαπιστώνει και ο ίδιος ο Λουτσέσκου πόσο έχει ανέβει ο βαθμός επιδραστικότητάς τους στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ (το πλέον πρόσφατο παράδειγμα η εμφάνιση του Κούλιε με την Ντιναμό) και τους στέλνει το μήνυμα ότι στην τελική ευθεία της σεζόν περιμένει από εκείνους να έχουν άκρως πρωταγωνιστικό ρόλο.

  "Stop" σε Παπαγιάννη από Ολυμπιακό - Πολλά χρήματα για Ρογκαβόπουλο

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ξένος δεν τα βρίσκει με ΠΑΟ, τον… περιμένει ο Ολυμπιακός – “Σύννεφα” και για Βιλντόζα στο ΟΑΚΑ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: