Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Ο Τερίμ θα αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ – Μπορεί να δούμε πράγματα που δεν τα περιμένουμε"!


Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Ο Τερίμ θα αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ – Μπορεί να δούμε πράγματα που δεν τα περιμένουμε"!



Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στη Λεωφόρο ναι, στην Τούμπα όχι. Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού ήταν τον Απρίλιο του 2022, με τα γκολ του Χουάνκαρ και του Αϊτόρ. Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και δεν έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ και πέρυσι ήταν καταδικαστικό, αν και είχε πολλές ευκαιρίες, χαμένο δοκάρι… Φέτος στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, αλλά δέχθηκε γκολ με πολύ μεγάλη ευκολία και ισοφάρισε στο τέλος με τον Γερεμέγεφ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Τερίμ έχει μιλήσει αναλυτικά στους παίκτες, για τον ΠΑΟΚ, και τι πρέπει να αξιοποιήσουν για να φτάσουν στη νίκη. Μπορεί να έχουμε πράγματα που δεν θα τα περιμένουμε. Έχει κάνει διάφορες δοκιμές ο Τερίμ. Θέλει να πιέσει την άμυνα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας ένα γκολ, και να μην αφήσει την ομάδα, όταν χάνει την μπάλα. Στο transition, που το έχει πληρώσει πολλές φορές αυτό με τον ΠΑΟΚ. Αυτά τα δύο θέλει και θέλει να τα συνδυάσει», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Θα δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του. Σίγουρα θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ, αφού δύο χρόνια χωρίς νίκη εντός έδρας είναι πολλά. Σε αυτή την αρχή των playoffs έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, αφού έπαιξε με τον Ολυμπιακό, σήμερα παίζει με τον ΠΑΟΚ και ακολουθεί με την ΑΕΚ. Τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, που τις έχει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός, και αν δεν τις αξιοποιήσει δεν θα μπορεί να πετύχει τον στόχο του».

  Εντυπωσιακό κορεό στην Παρί για το "αντίο" Εμπαπέ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: