Κετσετζόγλου: "Από τα καλύτερα διαστήματα της ΑΕΚ φέτος το πρώτο 20λεπτο"


Κετσετζόγλου: “Από τα καλύτερα διαστήματα της ΑΕΚ φέτος το πρώτο 20λεπτο”



Ξεκάθαρος ήταν στο σχόλιό του μετά τη νίκη της Ένωσης με τον Άρη ο έμπειρος ρεπόρτερ σημειώνοντας ότι η ομάδα του Αλμέιδα ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Κώστας Κετσετζόγλου: Το σχόλιό του για την επικράτηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρώτο 20λπετο της Ένωσης ήταν από καλύτερα τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

«Η ΑΕΚ χρειαζόταν οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι και έδειξε από την αρχή πως το είχε καταλάβει. Το πρώτο 20λεπτο ήταν από τα καλύτερα διαστήματά της στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ο Πόνσε αντικατέστησε πολύ καλά τον Λιβάι, σκοράροντας ξανά και μάλιστα, δύο φορές. Στη συνέχεια και χωρίς να πω ότι η ΑΕΚ γύρισε πίσω, προοδευτικά άρχισε να ρίχνει τον ρυθμό της, καθώς υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια μπροστά. Την Κυριακή παίζει ξανά με τον Άρη, εκτός έδρας, και θέλει μόνο νίκη, σε ένα γήπεδο, όπου δύο φορές φέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει».

Για τον τραυματισμό του Ρότα:

 «Μοναδική άσχημη στιγμή το σκληρό φάουλ του Οντουμπάτζο πάνω στον Ρότα. Περιμένουμε να δούμε αν έχει τραυματιστεί. Είναι πολύ κρίσιμη η παρουσία του, αφού, πλέον, είναι αναντικατάστατος», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το σχέδιο Αταμάν για τον νέο Παναθηναϊκό – Φεύγουν 5+2, τέλος 3 Έλληνες – Υπογράφει top όνομα, Εφές για Ναν!


Πηγή
  Τερίμ: Δίκαιες οι αποδοκιμασίες! Ταμείο για όλους στο τέλος
 

Διαβάστε επίσης: