Παναθηναϊκός: Εκδίκηση Σλούκα από Παπανικολάου – Εξελίξεις με Χεζόνια!


Παναθηναϊκός: Εκδίκηση Σλούκα από Παπανικολάου – Εξελίξεις με Χεζόνια!



Η απόφαση Αταμάν-Γιαννακόπουλου και η επόμενη μέρα του ντέρμπι. Οι Πράσινοι είδαν τον Ισπανό να δίνει ξανά απαντήσεις και πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα για το καλοκαίρι…

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «3 στα 3» στη Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό κι εξασφάλισε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ. Οι «πράσινοι» την ίδια ώρα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις μάχες για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου. Σε λίγες ώρες θα μάθουν τον αντίπαλό τους από το Μακάμπι-Μπασκόνια και θα αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους.

Η νίκη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν παίρνει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιξε χωρίς τον Γκραντ και τον Αντετοκούνμπο. Δύο παίκτες, που της δίνουν πολλά πράγματα, ειδικά ο Αμερικάνος.

Υπήρχαν, όμως, λύσεις για τον Τούρκο προπονητή. Και κυρίως υπήρχε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έβγαλε το φίδι από την τρύπα στο τέλος. Με το σκορ στο 72-71 ο 34χρονος γκαρντ εκτέλεσε την πρώην του ομάδα με μεγάλο τρίποντο και έχοντας μπροστά του τον Κώστα Παπανικολάου. Τον πρώην του συμπαίκτη και ακόμη και σήμερα φίλο του, ο οποίος, όμως, σε προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ του είχε πει ότι «εδώ είναι το δικό μας σπίτι».

 

Σπουδαίος ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι τελευταίως και ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, ο οποίος αν συνεχίσει έτσι είναι πιθανό να μείνει και του χρόνου. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, αλλά αν έπαιζε χάλια όπως έπαιζε μέχρι πρότινος, είναι σίγουρο ότι θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου. Τώρα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και θα αλλάξουν οριστικά αν ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις.

  "Κηδεία" ΠΑΣ σε Κηφισιά- Την πήρε μαζί του στη Superleague 2

Σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Μάριο Χεζόνια, τον οποίο θέλει ο Παναθηναϊκός. Και Χουάντσο και Χεζόνια, δεν θα είναι απίθανος ο συνδυασμός, αλλά δεν θα είναι και εύκολο να γίνει. Και από πλευράς θέσης και από πλευράς χρημάτων. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα σπαταλήσει πολλά χρήματα και το καλοκαίρι, δεν πρόκειται, όμως, να….πουλήσει την ΒΙΑΝΕΞ για να έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας της η αγαπημένη του ομάδα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα… άκουσε ο Μπαρτζώκας για Κάνααν: “Λίγος σεβασμός, πες μας έναν λόγο – Παλαιστής ΜακΚίσικ… δρόμο οι 4”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: