Παναθηναϊκός: Με Μπασκόνια στα πλέι οφ, sold out το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)


Παναθηναϊκός: Με Μπασκόνια στα πλέι οφ, sold out το ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)



Οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δρόμο για το Final 4 του Βερολίνου, με τους φίλους της ομάδας να σπεύδουν για εισιτήρια.

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τον αντίπαλό του για τα πλέι οφ της Euroleague και αυτή είναι η Μπασκόνια! Οι Βάσκοι συνέτριψαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας με 113-85 σε ένα φοβερό παιχνίδι για την ομάδα του Κάτας.

Οι Ισραηλινοί δεν έχουν έδρα, αλλά δίνουν το παρών στα πλέι οφ και ετοιμάζονται για τους αγώνες με το Τριφύλλι. Έχοντας ως κορυφαίο τον εξαιρετικό Λορέντζο Μπράουν ο οποίος πέτυχε 29 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ και με συμπαραστάτη τον Ουέιντ Μπάλντουιν των 26 πόντων, κατάφεραν να βρεθούν στις 8 καλύτερες ομάδες της Euroleague.

Τότε θα γίνουν οι αγώνες, χαμός για ένα εισιτήριο στο ΟΑΚΑ!

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει οριστεί για την Τρίτη 23 Απριλίου στις 20:30 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στις 25 του ίδιου μήνα την ίδια ώρα.

  Οι καπνοί θόλωσαν τον επόπτη και έδειξε οφσάιντ

Το τρίτο παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Μακάμπι στο Βελιγράδι και το 4ο (εάν χρειαστεί) θα διεξαχθεί και αυτό την Μεγάλη Εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Εάν απαιτηθεί, το πέμπτο και τελευταίο ματς θα φιλοξενηθεί μετά το Πάσχα στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε τα εισιτήρια για τους δύο πρώτους αγώνες και οι φίλοι του Τριφυλλιού έσπευσαν να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: