Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, "τέλειωσε" κορυφαίο όνομα στον Ολυμπιακό


Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, “τέλειωσε” κορυφαίο όνομα στον Ολυμπιακό



Δεν ανέχεται αυτές τις καταστάσεις και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και δύσκολες αποφάσεις. Οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες…

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διανύει ένα καλό διάστημα, διεκδικώντας με σημαντικές πιθανότητες τόσο το Πρωτάθλημα όσο και την πρόκριση στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων έφερε την ομάδα σε δύσκολη θέση, για να ακολουθήσει η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό Β’ με 1-0, που την έριξε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (στο -3 από τη σωτηρία), ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές για το φινάλε.

Όποιος νομίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ασχολείται με τη β’ ομάδα του Ολυμπιακού κάνει λάθος. Αντιθέτως είναι έξαλλος με τη φετινή πορεία και… ούτε θέλει να ακούει για Γ’ Εθνική!

 

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει επένδυση στον Ολυμπιακό Β’, τον οποίο θέλουν να βλέπουν αφενός στη Superleague 2 και αφετέρου όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται. Άλλωστε αποτελεί τον προθάλαμο για την πρώτη ομάδα και αν ο Ολυμπιακός θέλει (που εννοείται πως θέλει) να αναδείξει νέους παίκτες, είναι προς το συμφέρον του να διαθέτει β’ ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και το γεγονός ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού εκτιμάται πως έχει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (7,85 εκατ. ευρώ) σε ολόκληρη τη Super League 2, πάνω ακόμα και τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό (7.13 εκατ.). Άρα αποτελεί τεράστια αποτυχία το να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές διώχνοντας κόσμο από τον Ολυμπιακό Β’ το επόμενο διάστημα με στόχο την “αναγέννησή” του. Ο πρώτος που θα την πληρώσει είναι ο προπονητής, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θεωρείται ήδη “τελειωμένος”. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα έρθουν μετά το τέλος της σεζόν.

Έως το φινάλε της αγωνιστικής χρονιάς, προτεραιότητα αποτελεί το αγωνιστικό κομμάτι και η αποφυγή του υποβιβασμού. Γι’ αυτό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει δώσει σχετική εντολή προκειμένου να βρεθεί τρόπος να παίζουν στα ματς της Super League 2 όσο περισσότεροι παίκτες γίνεται από την πρώτη ομάδα στις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές. Κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ αγωνίστηκε ο Μπιανκόν και αναμένεται στη συνέχεια να δούμε κι άλλους. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, θυμίζουμε πως 2 συμμετοχές στον Ολυμπιακό Β’ έχει κάνει ο Ελ Αραμπί, 7 συμμετοχές ο Μπρνιτς και μία συμμετοχή ο Ρίτσαρντς.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει τώρα με Έλληνα ο Ολυμπιακός για αντι-Ορτέγκα – Απόφαση Μεντιλίμπαρ, βρήκε και… νέο Ερνάνι!


Πηγή
  Χόρεψε στη βροχή ο Αγιού την Παρί (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: