Βασιλομπίλαρος! Αποθέωσε τους παίκτες του Περιστερίου ο Σπανούλης – "Ιστορική σεζόν"


Βασιλομπίλαρος! Αποθέωσε τους παίκτες του Περιστερίου ο Σπανούλης – "Ιστορική σεζόν"



Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βόννης και την πρόκριση για το Final Four του BCL.

Mιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Περιστερίου ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στη Βόννη για μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Μετά την κατάκτηση του BCL πέρσι έπρεπε να χτίσουν ξανά την ομάδα, δεν είναι εύκολο και έφτασαν ως εδώ με πλεονέκτημα έδρας και έχουν τον σεβασμό μας.

Περισσότερα συγχαρητήρια όμως θα δώσω στους παίκτες μου που έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα, κουράγιο και καρδιά. Όχι μόνο σε αυτή τη σειρά, αλλά για όλη τη χρονιά. Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε σπουδαίες νίκες σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Είμαστε πολύ επιτυχημένοι και το κάναμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και είμαι πολύ περήφανος.

Ήμασταν στο 0-1 στη σειρά αλλά τα καταφέραμε. Χτυπήσαμε τη Βόννη με το ίδιο όπλο της, με δύναμη, με το τρανζίσιον. Παίξαμε επιθετικά, βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ στο ένας εναντίον ενός. Κάναμε εκπληκτική δουλειά. Για μια ομάδα 8-9 παικτών, είναι μια ιστορική σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος».

  Διαλύει τον Ολυμπιακό Β’ ο Μαρινάκης - Top ομάδα για Μαρτίνς
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: