ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Αγώνας υψηλού κινδύνου


ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Αγώνας υψηλού κινδύνου



Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στα ματς του Δικεφάλου του Βορρά με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μετά τα όσα συνέβησαν έξω από το «Γιαν Μπρέιντελ» στο πρώτο παιχνίδι της Μπριζ με τον ΠΑΟΚ και την βίαιη συμπεριφορά της βελγικής αστυνομίας κατά των οπαδών του Δικεφάλου, η UEFA αποφάσισε να χαρακτηρίσει το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα, «υψηλού κινδύνου», κάτι που είχε συμβεί και στα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μάλιστα, ο βελγικός Τύπος δίνει και λεπτομέρειες από τις επαφές που προηγήθηκαν. «Την Τρίτη (16/04) υπήρξαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στην UEFA, στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ, μετά από αίτημα της βελγικής ομάδας που ανησυχεί για την ασφάλεια της αποστολής και των περίπου 1000 οπαδών της που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα», σημειώνει η ηλεκτρονική έκδοση της βελγικής εφημερίδας Het Nieuwsblad, προσθέτοντας:

«Τα καλά νέα είναι ότι ο ΠΑΟΚ και τα ελληνικά σώματα ασφαλείας εγγυήθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον – το αντίθετο φυσικά θα ήταν έκπληξη. Η UEFA με τη σειρά της χαρακτήρισε την ρεβάνς ως «αγώνα υψηλού κινδύνου». Αυτό σημαίνει ότι οι εκπρόσωποι της UEFA θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Sky Sport: “Συμφώνησε ο Κουλιεράκης με Άιντραχτ” – Παζάρια με ΠΑΟΚ, διαφορά 5 εκατ.!

 


Πηγή
  Ο MVP της Φενέρ για Ολυμπιακό - Βρήκε... Ελ Αραμπί
 

Διαβάστε επίσης: